Se hotell (9)

Resor till Capri

En resa till exklusiva Capri erbjuder bland annat en mängd romantiska krogar och sköna promenader genom kryddoftande landskap.
Bara en knapp timmes resa från mångmiljonstaden Neapel ligger den mytomspunna paradisön Capri. Det är ett exklusivt resmål med branta klippor, klart vatten, pittoreska byar och underbara vyer. Här kan du sitta bredvid sfinxen i San Micheles sagolika trädgård och blicka ut över den mytomspunna och romantiska ön. Eller njuta av utsikten genom att ta sittliften från Anacapri upp till toppen på Monte Solaro.

Bad på Capri

På Capri badar man främst från klippor eller någon av stränderna vid Marina Grande eller Marina Piccola. Men du har också goda chanser att hitta ditt eget smultronställe under din resa till Capri. Ön är full av klippbad och det är ofta mödan värt att leta en stund. Det kristallklara svalkande Medelhavet är en fröjd att kasta sig i efter en innehållsrik dag med upptäckter på ön.

Sevärdheter i omgivningarna

Capri är en utmärkt utgångspunkt för utflykter. Besök Pompeji, staden som begravdes av ett oväntat vulkanutbrott från Vesuvius. Eller Neapel, mångmiljonstaden med sitt enorma utbud. Vi kan också rekommendera en resa längs en av världens vackraste kuststräckor, Amalfikusten. Eller varför inte prova någon av öns egna utflyktsmål, exempelvis läckra ruinerna av Villa Jovis som tidigare var ett romerskt palats på Capri. En spännande tur går med båt till Den blå grottan, dit man endast kan ta sig med roddbåt vid ebb. Det finns också gott om andra båtturer kring ön, med både grottbesök och tillfällen till svalkande bad.

Vings resor till Capri

När du bokar din resa till Capri med Ving kan du själv välja när du vill resa och hur länge du vill vara borta. Du kan även kombinera din semester på Capri med en vistelse på ett annat resmål, exempelvis Sorrento. Ving erbjuder ett tiotal hotell utspridda över ön, och flera av dem har nära till både centrum och strand.
Bra att veta
  • Hotell på stranden
  • Centrala hotell
  • Kombinera resmål
  • Lokala restauranger

Våra kunder om Capri

SÖK DIN RESA TILL Capri