Hotell (30)

Resor till Island

En resa till Island lockar inte bara med ett fantastiskt och unikt naturlandskap, utan även med nöjen i världsklass i huvudstaden Reykjavik.
Huvudstaden Reykjavik är kanske världens minsta storstad. Med runt 150.000 invånare är staden en härlig mix av internationell storstad och charmig småstad med allt inom promenadavstånd. Reykjavik är absolut en nöjesmetropol med hög trendfaktor. På din resa till Island kan du hitta det senaste inom mode, konst och musik innan det dyker upp någon annanstans.

Att ta sig runt på Island

Island är mycket mer än Reykjavik. Strax utanför staden väntar dramatiskt vacker natur; glaciärer, vulkaner, vackert gröna dalar och gnistrande vattenfall. Missa inte heller en tur i landskapet på Islands eget transportmedel; Islandshästen.

Sevärdheter på Island

En av Islands allra mest populära attraktioner är den Blå Lagunen, ett geotermiskt spa med mineralrikt och turkosblått vatten. En än mer spännande upplevelse om du är intresserad av djur och natur är valsafari, runt ön lever både knölvalar, blåvalar, kaskeloter, delfiner och späckhuggare. Under en valsafari på Island kan du få turen att få dessa mäktiga havsdjur i deras naturliga miljö. Är du ett fan av tv-serien Game of Thrones får du inte missa en rundtur där du får se några av inspelningsplatserna på ön. Glöm inte att förboka de sevärdheter som är viktigast för dig inför din resa till Island, då får du oftast ett bättre pris och en garanterad plats.
Hitta ditt hotell

SÖK DIN RESA TILL Island

Resor till Island

Fler resmål i Island
Reykjavik
Med Ving kan du skräddarsy din resa till Reykjavik så den passar dig. Varför inte göra en avstickare till New York, när du ändå är i trakterna?

Reykjavik

Surfspots och naturupplevelser på Island

Vår reseexpert Petter tog med sig brädan till Island och upptäckte härliga surfspots och landets fantastiska natur. Bland Petters Islands-tips finns något för alla både med och utan surfbräda.