Cassidys Hotel

 • Gym
Se tillgängliga rum
skip links

Om hotellet

Trevligt familjeägt hotell i typisk irländsk stil med rött tegel. Trevligt läge på Parnell Square i slutet av O´Connell...
 • Gym

Hotellfakta

 • Restaurang
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Gym
  Ja
 • Hiss
  Ja

Om hotellet

Trevligt familjeägt hotell i typisk irländsk stil med rött tegel. Trevligt läge på Parnell Square i slutet av O´Connell Street.
## Översikt
Cassidys hotell
, Dublin, ligger i hjärtat av Dublins centrum mittemot den berömda Gate-teatern på Upper O'Connell Street och nära allt som en besökare i Dublin kan önska. Dublins shoppingdistrikt och museer
ligger alla inom en kort promenad från Cassidys hotell. Detta hotell i Dublin utgör en av de berömda georgiska terrasserna på Parnell Square.
## Plats
De tre georgiska husen ligger 10 minuters promenad från Trinity College, en mängd butiker och Dublins nattliv på Temple Bar. Fastigheten ligger också några kilometer bort till olika turistattraktioner.
## Rum
Alla rum har mörkläggningsgardiner och en platt-TV med satellitkanaler. Gästerna har också tillgång till vissa faciliteter för att göra te och kaffe eller äta och har tillgång till gratis Wi-Fi i allmänna utrymmen.
## Funktioner
Cassidys Hotel har en bar där gästerna kan zipa några drycker, bistro-restaurang och ett gym för att se till att gästerna tränar. Det ligger på toppen av O'Connell Street, mittemot Gate Theatre.
## Mat & Dryck
Fastigheten har en fin restaurang, designad med rika mahognypaneler och läderplatser. Det serverar modern irländsk mat och traditionell frukost serveras också varje morgon.
## Turistinformation
1 km till Temple Bar
1 km till Irish Whisky Museum
13 km till Dublins flygplats

Luftkonditionering
Hiss
Kassaskåp
Bilparkering (avgiftsbelagd)
Gratis trådlöst nätverk
Tvättmöjligheter
Kemtvätt
TV
Strykmöjligheter
Bar
Restaurang
Frukostrum
Gym/träningsfaciliteter
Centrum: 0 m
Flygplats: DUB 13 km

Officiell rating saknas

PRISER OCH BOKNING