Hotell (36)

Resor till Irland

Det är inte bara den vackra och färggranna naturen som får så många att hänföras av "den gröna ön", Irland. Här finns också hundratals slott, pittoreska byar, små slingriga vägar, oräkneliga pubar och framför allt, många trevliga människor.

Med Ving cityresor reser du till Dublin, republikens livliga och spännande huvudstad. Staden är ett kulturellt centrum med konstgallerier, museer och teatrar. Vill du varva med lite lugn och ro är det nära till äventyrliga bergsvandringar, fina herrgårdar och mysiga små fiskebyar.

Hitta ditt hotell
Klimat och väder
När är det bäst väder i Irland?
Irland har ett klimat som kan beskrivas som milt året runt även med skandinaviska mått mätt. Sommaren blir aldrig riktigt varm och vintern blir aldrig riktigt kall. Medeltemperaturen under sommardagarna är ca 17-19 grader och under vinterdagarna 7-10 grader. Mängden nederbörd är ofta större än den vi är vana vid i Sverige. Däremot är sommaren längre och det snöar sällan vintertid. Både våren och hösten är varmare i Irland än i Sverige. Torraste månaden på året är juli.

Resor till Irland

Dublin
  • Nöjesliv
  • Mat & Dryck
  • Barnvänligt
Res med Ving till Dublin. Här finns det mesta du kan hitta i exempelvis London, men på bekvämt gångavstånd. Gillar du öl och golf är det ett plus.

SÖK DIN RESA TILL Irland