Långsemester på Sunprime Hotels
Sunprime

Långsemester på Sunprime

På Sunprime gör vi allt för att du som långsemestrare ska känna dig som hemma. Du bor i bekväma, rymliga och uppvärmda lägenheter, städning en gång i veckan och kök med all utrustning du behöver. Baren har öppet två kvällar i veckan och Prime Market är öppen alla dagar i veckan.

Boende

Välkommen till Sunprime!

När höstrusket och vinterstormarna rasar som värst därhemma vill vi att du ska betrakta Sunprime som ditt andra hem. Här lär du snabbt känna såväl övriga gäster som personalen, i en atmosfär som är generös och välkomnande.

Lägenhetsöversikt långsemester Sunprime Ayia Napa Suites, Cypern

Bra att veta

Sunprime Ayia Napa Suites har ett fint poolområde där huvudpoolen är öppen under vintersäsongen (inte uppvärmd). Gymmet är öppet och där kan du styrketräna på egen hand i fräscha träningslokaler. Gymmet är utrustat med fria vikter och maskiner.

Hotellets spa är stängt under vintersäsongen.

Inga aktiviteter eller underhållning i övrigt.

Mer information om hur du bokar din långsemester hittar du här.

Under perioden 21/12 2023 – 4/1 2024 har hotellet ingen åldersgräns, övriga datum under vintern är åldersgränsen 16 år.

MER OM LÅNGSEMESTER

Restauranger och barer

Restaurang och bar

Baren har öppet två kvällar i veckan. Sunprime Restaurant är öppen en kväll i veckan. Vill du äta hemma kan du handla matvarorna i vår Prime Market, hotellets egen affär där du hittar drycker, hygienartiklar, delikatesser, tidningar och böcker. Prime Market har öppet fyra timmar per dag, fem dagar i veckan.

Boende

Boende

Du bor i bekväma, rymliga och uppvärmda lägenheter, städning en gång i veckan och kök med all utrustning du behöver.
Byte av sänglinne en gång i veckan och byte av handdukar två gånger per vecka ingår.

Läkare

Läkare kommer till hotellet måndag-fredag, ej söndagar och helgdagar (tid då läkare finns på plats meddelas på hotellet). Läkare är även nåbar 24 timmar om dygnet per telefon.