Se hotell (9)

Resor till Chaniakusten, Kato Stalos & Kalamaki

Sol, bad och utflykter med Ving. På våra hotell i Kato Stalos och Kalamaki bor du bra och har nära till både Agia Marina och Chania stad.
Nu kan du också boka reguljärflyg till Kato Stalos och Kalamaki med Ving. Det betyder att du själv kan välja när du ska resa och hur länge du ska vara borta. Samtidigt kan du välja bland flera av våra bästa hotell, du kan följa med på våra utflykter och du har tillgång till vår service. Kort sagt, du kan skräddarsy din resa så den passar dig, från tre dagar och uppåt, genom att välja det alternativ som passar dig bäst.

Kato Stalos och Kalamaki

Chaniakusten ligger på Kretas nordvästkust, på samma breddgrad som Nordafrika. Här finns öns bästa stränder men också närheten till Chania stad, en av Medelhavets trevligaste städer. Till Chaniakusten reser framförallt barnfamiljer och par som vill ha en lugn skön strandsemester, trevliga middagar och kanske lite shopping i Chania stad. När du reser med Ving till Kato Stalos bor du bredvid den långa och inbjudande stranden och har gångavstånd till ett flertal tavernor, caféer och butiker. Bland annat i grannbyn Agia Marina, som mer eller mindre växt samman med Kato Stalos. Ving erbjuder hotell vid eller nära stranden. Kalamaki ligger på gångavstånd från utbudet och den fina stranden i Kato Stalos och Agia Marina.

Chania stad

Från Kato Stalos och Kalamaki är det bara några kilometer in till Chania stad, Kretas näst största stad, med äkta "zorba-känsla" och orientalisk prägel. Här hittar du turkiska moskéer, en vacker venetiansk hamn, arkeologiska lämningar och mängder av små läckra restauranger. Här finns också goda möjligheter till shopping, välj mellan allt från små mysiga butiker till större mer kända butikskedjor. Ett besök i Chania stad är ett måste! Taxiresan hit tar bara ca tio minuter.
Bra att veta
  • Hotell på stranden
  • Prisvärt boende
  • Fina stränder

Våra kunder om Chaniakusten, Kato Stalos & Kalamaki

SÖK DIN RESA TILL Chaniakusten, Kato Stalos & Kalamaki