Se hotell (15)
  • Passar för träning

Resor till Chaniakusten, Kato Daratso & Agii Apostoli

Kato Daratso & Agii Apostoli är en barnvänlig ort nära Chania stad. Hit ska du åka om du gillar lugna, vindskyddade stränder med fin sand och grönska.
Längs den milslånga stranden väster om Chania stad ligger många små semesterorter, bland dem Daratso, som egentligen består av tre delar. Den övre delen, Pano Daratso, är känd för sitt trevliga lilla torg med lokal känsla. Sedan kommer Kato Daratso, som ligger mellan huvudvägen och havet, och så till sist stranddelen, Agii Apostoli. Här finner du några av områdets finaste stränder och gröna områden där en stor del av lokalbefolkningen gärna tillbringar helgerna. I Agii Apostolis park kan du ta en löprunda, träna i det lilla utegymmet eller spela boule med nyfunna vänner. För barnen finns en stor och fin lekplats med klätterställningar och gungor.

Populära hotell i Kato Daratso & Agii Apostoli

Boka din resa till Kato Daratso & Agii Apostoli hos Ving så kan du välja mellan både lyxhotell med alla faciliteter, och bekväma lägenheter där du kan sköta dig själv och kanske laga din egen middag. Flera av våra hotell och lägenheter har blivit favoriter hos våra gäster, som gärna reser tillbaka hit år efter år.

Sol och bad i Kato Daratso & Agii Apostoli

Längs med Kato Daratso ligger flera små badvikar med barnvänliga sandstränder, vilken som är bäst är naturligtvis en smaksak. Men de gyllene stränderna i Agii Apostoli är en naturlig samlingspunkt för strandfolket och solbadarna. Klipporna och vikarna här gör vattnet lugnt, och sällan drabbas området av höga vågor eller undervattensströmmar. Dessutom finns här tillgång till bland annat strandtennis, strandvolleyboll med mera.

Mat och shopping i Chania

Från Kato Daratso & Agii Apostoli är det bara en kort resa in till Chania stad och dess myllrande folkliv. Här finns ett stort utbud av trevliga restauranger och barer. Varför inte äta lunch i den venetianska hamnen, ta en tur på marknaden eller ägna dig åt shopping i någon av stadens många butiker?

Upptäck mer av Kreta

Innanför kusten reser sig de berg som bildar bakgrunden till din semester. Här är det populärt att vandra eller cykla längs de stigar som slingrar sig mellan olivlundarna, och skulle du bli hungrig kan du alltid slå dig ner på tavernan i någon av de byar du stöter på under resans gång. Hyr du bil på semestern har du större frihet att resa runt och se mer av Kreta på egen hand. Boka en hyrbil hos Ving tillsammans med resan, så får du en trygg bil till ett bra pris.
Bra att veta
  • Lyxhotell
  • Strandnära hotell
  • Prisvärt boende
  • Fina sandstränder
  • Barnvänliga stränder

Våra kunder om Chaniakusten, Kato Daratso & Agii Apostoli

SÖK DIN RESA TILL Chaniakusten, Kato Daratso & Agii Apostoli