Se hotell (8)

Resor till Chaniakusten, Gerani

Gerani är ett idealiskt resmål för barnfamiljer och för dig som vill ha lugn och ro på resan.
Gerani tillhör ett av Kretas mer avslappnade områden, här är tempot inte särskilt högt. Hit reser man i första hand för att slappna av och njuta av livet. Vill du ha mer fart finns goda bussförbindelser till Platanias, där du hittar det mesta. Gerani är mest känt för sina utmärkta bagerier och en mellanstor kyrka med fina ikonbilder. Längs med Geranis fina strand finns flera trevliga hotell och små restauranger. På den större huvudvägen, belägen en bit från hotellen finns både apotek, mataffärer och flera caféer.

Bo nära stranden

Vill du bo nära stranden under semestern? Hos Ving kan du boka en resa med hotellrum eller lägenhet bara ett stenkast från Geranis kilometerlånga strand. Här finns det alltid gott om plats och det är nära till morgonens första simtur. En annan fördel med Gerani är att det är lätt att hitta ett lugnt och bra boende till ett bra pris.

Utforska Kreta

Innanför Gerani reser sig grönskande kullar, som är utlöpare till de högre bergen inåt ön, populära bland både vandrare och cyklister. Du behöver inte resa långt upp i bergen förrän du kan stanna till och äta lunch i skuggan av ett olivträd på någon lokal taverna.

Besök Chania stad

Chania stad är ett annat populärt resmål. Det är främst den gamla stadsdelen med sina smala gränder och charmiga torg som lockar turister. Omkring den vackra hamnen finns många äldre byggnader från den venetianska och turkiska perioden och här är det liv och rörelse från morgon till kväll. Mitt i staden ligger saluhallen, och den bör du absolut ta en runda i. Upplev stämningen, titta på utbudet och känn doften av frukt, grönsaker, honung, kryddörter och blommor.
Bra att veta
  • Kilometerlånga stränder
  • Strandnära hotell
  • Prisvärt boende
  • Lugn och ro

Våra kunder om Chaniakusten, Gerani

SÖK DIN RESA TILL Chaniakusten, Gerani