Se hotell (8)

Resor till Elounda

Elounda är främst känt för sina fina hotell och bekväma resortliv, samtidigt som du har nära till det större utbudet i Agios Nikolaos.
Elounda har blivit ett populärt resmål, med många kända gäster som till exempel Lady Gaga och José Mourinho. Inte undra på. Här finns en mängd riktigt fina hotell och när du reser med Ving kan du välja mellan flera av dem. Till Elounda reser du med bekväm charter eller med reguljärflyg där du själv kan välja avresedatum och reslängd.

Vings Elounda

Det är som sagt i första hand hotellen som lockar gäster till Elounda. Många av hotellen har egna små stränder och ett stort utbud av allt man kan önska av en riktigt bekväm semester. Men självklart finns det också mer än själva hotellen som gör att många väljer att resa hit. I den trevliga hamnen finns det till exempel gott om restauranger, såväl lokala små tavernor som lite större och internationella.

Utflyktstips

Elounda är också ett bra val för dig som vill upptäcka mer under din semester. Från hamnen utgår flera båtutflykter, bland annat till den närbelägna ön Spinalonga som ända in på 1900-talet fungerade som en spetälskekoloni. Idag är den obebodda ön en av Kretas största sevärdheter, både för sin historia och för sina flera små fina stränder. Elounda ligger också granne med den större turistorten Agios Nikolaos, så vill du ha fler butiker och restauranger att välja mellan är det bara att ta en kort resa dit.
Bra att veta
  • Valfri reslängd
  • Hotell för vuxna
  • Hotell med spa
  • Strandnära hotell
  • Lokala restauranger
  • Lugn och ro

Våra kunder om Elounda

SÖK DIN RESA TILL Elounda