Se hotell (12)

Resor till Agios Nikolaos

Det är till Agios Nikolaos du ska resa om du vill bo i en grekisk småstad med mycket charm och genuin atmosfär.
Agios Nikolaos är en levande grekisk småstad, byggd kring den lilla Voulismèni-sjön, invid den natursköna Mirabello-bukten, den största bukten på Kreta. Detta är en vacker liten stad, som också brukar kallas "Kretas St Tropez", inte utan anledning. I dess välbesökta hamn ser man både lokala båtar och större kryssningsfartyg, tillsammans med världsomseglare som också brukar hitta hit för att få uppleva det vackra Kreta. Det ger Agios Nikolaos en lätt kosmopolitisk ton, särskilt kring sjön som ligger mitt i stan. Det är här omkring man finner de flesta och bästa restaurangerna, ofta på de sidogator som går ner mot sjön och hamnen. Det innebär att de flesta ställen inte bara lockar med bra mat utan också en fantastisk utsikt, något som gör Agios Nikolaos ännu mer förtrollande. Några kilometer utanför Agios Nikolaos ligger den berömda gamla staden Lato.

Välj din strand i Agios Nikolaos

Inne i staden finns tre små stränder; Ammos, Kitro Platia och Ammoudi, som passar lika bra för en dag vid havet som för en uppiggande simtur innan frukost. Längre söderut hittar du flera badvikar och stränder om du vill ha lite omväxling.

Barnvänliga hotell i Agios Nikolaos

Alldeles vid havet, ett stycke utanför Agios Nikolaos, ligger vårt barnvänliga Blue Marine Resort & Spa, bara ett stenkast från den populära och barnvänliga Almiros-stranden. Hit reser du för att njuta av livet, semestern, den sköna stämningen och ett vatten som hör till de renaste i Medelhavet. Skulle du vilja resa dig ur solstolen finns mycket att göra för både stora och små, om man inte vill koppla av i hotellets spa.

Bo centralt vid stranden i Agios Nikolaos

Många reser till Agios Nikolaos för den gemytliga atmosfärens skull. Det här är ingen typisk turistort, utan en riktig grekisk stad med grekiskt vardagsliv, grekiska tavernor och grekiska hus. Vill du bo mitt i allt detta erbjuder vi flera bra hotell med både rum och lägenheter. De ligger alla så nära både stranden och stadens centrum så att du lätt och enkelt får en resa med lika delar folkliv och strandliv.
Bra att veta
  • Family Garden
  • Strandnära hotell
  • Centrala hotell
  • Fina stränder
  • Många restauranger

Våra kunder om Agios Nikolaos

SÖK DIN RESA TILL Agios Nikolaos