Bella Vista Village är ett fint hotell som ligger vackert inbäddat i lugna omgivningar, på en höjd bland olivlundarna i Agia Marina. Från hotellet har
du en strålande utsikt över Chaniakusten och de majestätiska Lefka Ori-bergen. Hotellet har en fin trädgård med gräsmattor och ett poolområde med två pooler. Här kan du koppla av i en solstol
och ta dagen som den kommer. Vill du lyxa till det lite extra på semestern, finns möjlighet att boka ett dubbelrum med privat pool på Bella Vista Village. Hotellet erbjuder många olika sorters rum och juniorsviter, som är fördelade mellan en äldre och en nyare byggnad. Gemensamt för alla rum är en ljus och fräsch inredning och till sommaren 2024 kommer de äldre rummen att renoveras ytterligare. Då kommer hotellet även att öppna upp sitt nybyggda gym, om du vill aktivera dig på semestern.
På Bella Vista Village äter och dricker du gott. Hotellet har ett frukostrum, en poolbar och en restaurang som serverar lunch och middag. Vill du gå ut och äta finns flera restauranger och barer längs huvudvägen 500 meter bort. Tar du dig ytterligare någon kilometer västerut finner du Platanias med ett ännu större utbud.
Vill du upptäcka mer av Kreta rekommenderas en hyrbil eller att följa med på en av Vings spännande utflykter. Då kan du välja på allt mellan snorkling, dykning och båtturer till cykelutflykter, jeepsafaris och vandring i fantastisk natur.

Internet

WiFi på hela hotellet ingår
WiFi i rummet/lägenheten ingår

Övrig information

På hotellet finns en liten kiosk där du kan köpa det mest nödvändiga.

Parkering på hotellområdet ingår i mån av plats
Byggt 1989 och 2017 (ny byggnad med rum)
Renoverat 2016 (den äldre byggnaden)
2 byggnad/er
3 våning/ar samt 2 våningar i den nyare byggnaden
66 rum/lägenheter
Reception kl. 07.30-23.30
Tvättservice mot avgift

Vår service på resmålet

I Vings app hittar du information om ditt resmål och annan användbar information både före och under din resa. Du kan enkelt kontakta oss under resan om du vill få tips och goda råd eller t.ex. få information om hyrbilar och utflykter. Du når oss dygnet runt på servicetelefonen samt på sms och mejl mellan kl. 08.00-20.00.

Skatter och avgifter

Myndigheterna i Grekland tar ut en miljöskatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på officiell hotell- eller lägenhetsklassificering och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning. Observera att Vings klassificering av hotell och lägenheter kan skilja sig från den officiella, som är den som utgör grunden för skattens storlek.

Mars-oktober
1-2 stjärnor: 1,50 euro per rum eller lägenhet och natt
3 stjärnor: 3,00 euro per rum eller lägenhet och natt
4 stjärnor: 7,00 euro per rum eller lägenhet och natt
5 stjärnor: 10,00 euro per rum eller lägenhet och natt

November-februari
1-2 stjärnor: 0,50 euro per rum eller lägenhet och natt
3 stjärnor: 1,50 euro per rum eller lägenhet och natt
4 stjärnor: 3,00 euro per rum eller lägenhet och natt
5 stjärnor: 4,00 euro per rum eller lägenhet och natt

Hotellets officiella rating är 3.
 • WiFi ingår på hela hotellet
 • Rum med privat pool
Hotellfakta
 • Pool
  2 st
 • Barnpool
  Nej
 • Restaurang
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Hiss
  Nej
 • Luftkonditionering i alla rum/lägenheter
  Ja
 • Minimarket
  Nej
 • Städdagar/vecka
  6
 • Närmaste centrum
  500 m
 • Närmaste strand/bad
  600 m

PRISER OCH BOKNING