Se hotell (20)

Resor till Chaniakusten, Agia Marina

I Agia Marina erbjuder Ving flera bra hotell, bland annat vårt populära Alexandra Beach.

Agia Marina är en ganska stor, stundtals livlig och omtyckt badort inte långt från Chania stad. Här väntar kilometerlånga och långgrunda stränder, här och där avbrutna av kortare strandremsor där det är lite mindre långgrunt och där snorklingen är bättre. Om man ger sig upp i det gamla Agia Marina, hittar man vackra torg med caféer och små trevliga tavernor. Parallellt med gamla Agia Marina går den långa kustvägen, som förbinder orten med Platanias. Här finns också sedan några år tillbaka goda shoppingmöjligheter, både vad gäller lokala produkter samt kläder och skor. Restauranger finns det gott om.

Barnvänliga hotell på stranden

Om du vill att både du och dina barn ska ha en semester nära Medelhavet rekommenderar vi något av våra barnvänliga hotell på stranden i Agia Marina. Varför inte ta en titt på vårt Family Garden, Alexandra Beach, där du kan boka lägenheter för upp till sju personer?

Agia Marina för vuxna

Ska du resa utan barn bör du ta en titt på Bella Vista Village, som ligger bland olivlundarna på en höjd ovanför Agia Marina. Här har du en strålande utsikt över Chaniakusten, och du kan boka en lägenhet med privat pool om du inte vill ta den korta promenaden ner till stranden.

Se mer av Kreta

Här och där märks den grekiskt lantliga atmosfären mellan hotellen. Innanför Chaniakusten reser sig grönskande kullar, som är början på de högre bergsmassiven. Här är det populärt att vandra och cykla. I de små byarna som ligger omgivna av olivlundar kan du stanna till och äta lunch på någon lokal taverna.

Vill du se mer av Kreta är du alltid välkommen att följa med på någon av våra utflykter. Besök Kretas arkeologiska utgrävningar, beundra öns vackra bergslandskap eller följ med på en utflykt där vi provar öns egna viner. Från Agia Marina är det bara några kilometer in till Chania stad, Kretas näst största stad, med äkta "Zorba-känsla" och orientalisk prägel. Här finner du turkiska moskéer, en vacker venetiansk hamn, arkeologiska lämningar och mängder av små läckra restauranger samt goda möjligheter till shopping. Ett besök i Chania stad är ett måste! Med taxi tar resan hit bara 10 minuter.

Bra att veta
  • Hotell för vuxna
  • Hotell på stranden
  • Kilometerlånga stränder
  • Family Garden
Filtrera och sök resa

Våra kunder om Chaniakusten, Agia Marina

Stränder
Agia Marina är en ganska stor och omtyckt badort inte långt från Chania stad. Stränderna är långgrunda, även om det förekommer kortare strandremsor där det är lite mindre långgrunt. På stranden finns solstolar att hyra. Det erbjuds även vattensporter som vattenskoter och paragliding.

Chryssi Akti

"Den gyllene stranden" ca en kilometer väster om Nea Chora har behaglig sandkvalitet, lite stenig botten, och är relativt långgrund och barnvänlig. Den besöks främst av skandinaviska gäster från de närliggande hotellen, och här finns solstolar och parasoller att hyra. Vid Chryssi Akti finns enklare serveringar som erbjuder lättare måltider och kalla drycker.

Fallassarna

En fantastisk badupplevelse med flera kilometer lång gyllene sandstrand och kristallklart vatten. Bra snorklingsmöjligheter vid de stenrev som ligger ett par hundra meter ut. Även om det numera finns vissa faciliteter kan man fortfarande hitta sin egen badvik.

Elafonissi

Kretas Maldiverna är en imponerande lagun på Kretas sydvästspets. Stranden är barnvänlig och har fantastiska färgnyanser, men är känslig för syd- och sydvästliga vindar som blåser upp sanden till hårdare sandvindar.

Marathi

Den här lilla badviken, på Soudabuktens norra sida, är speciellt lämplig att åka till när nordkustens stränder plågas av vågor från norr. Den lilla barnvänliga stranden har närliggande tavernor och ett litet sportcenter med båtuthyrning. På andra sidan hamnen ligger badklubben för officerarna från Nato-baserna.

Preveli

Nedanför klostret Moni Preveli på sydkusten finns Prevelistranden. På stranden växer palmer som enligt sägnen kom dit då sjöfarare satt på stranden och åt dadlar för flera hundra år sedan. Stranden är relativt liten och nås via en stig.
Mat, dryck och nattliv
I Agia Marina finns restauranger och tavernor både i den gamla delen och längs huvudvägen. Tar du bussen in till Chania stad finns ett större utbud av mat; alltifrån "Souvlatsidikos" och fisktavernor vid havet till trevliga restauranger i bergen. Många mysiga matställen hittar du inne i gamla Chania stad, runt den venetianska hamnen.

Öl och vin

Öl heter "bira" och de flesta licenstillverkade märkena finns representerade här. Vill du dricka vin till maten, beställer du in en flaska, "krasi". "Aspro" för vitt och "Kokkino" för rött. Många goda vita viner produceras på Kreta. Ett känt vitt vin är retsina som har smak av kåda från lagringsfatet.

Souvlatsidiko-barerna

Grekiska motsvarigheten till våra korv- och hamburgerbarer. Dessa är oftast öppna hela dagen. Här serveras grillspett med eller utan pita, giro (det vi kallar kebab) och annan grillad mat.

Estiatoria

Enklare restauranger med lagad mat. Öppet till maten tar slut någon gång efter lunch. Inga menyer, gå in och titta vad köket erbjuder.

Psistaria

Serverar grillat samt en del förrätter och sallader. Kvalitet och stämning varierar från ställe till ställe.

Mezedoupolia

Liknar mer barer, som serverar smårätter. Hit går man för att dricka ouzo, vin eller raki och till det får man små fat med olika tilltugg - meze.

Tavernor

Finns överallt i alla prisklasser och med ungefär samma meny. Ofta både sti schara (grillat), och tis katserolas (mat direkt från kastrull). Mycket av det som serveras på tavernor är hel- eller halvfabrikat som värms upp.
Få barer och strandbarer i Agia Marina och större utbud i Platanias. Det mesta av Agia Marinas nattliv är koncentrerat kring Platanias Square. Under sommaren finns ett större utbud av nattklubbar i Platanias och under vår och höst i Chania stad.
Shopping
Chania är en handelsstad med bra shopping och mängder av varor man kan passa på att köpa med sig hem, exempelvis skinnvaror, kläder, textil, kryddor, olivolja, musik och souvenirer.

Kortbetalning

Tänk på att kort inte alltid går att använda. Vissa kort, som t.ex. Diners Card, är i princip helt omöjliga. De bästa korten är Visa, American Express, Eurocard och Mastercard.

Marknader i området

Passa på att besöka någon av de traditionella marknaderna. Om man inte vill handla kan man alltid gå dit för att titta på folkmyllret.
Sport och Träning
I Agia Marina kan du som gillar sport och träning under semestern aktivera dig både på land, på vatten och under vatten.

Cykling och mountainbike

Vill du upptäcka Agia Marina med omnejd på cykeln så finns här fina möjlighetet. Hos Hellas Bike kan du hyra cykel och boka cykelturer.

Dykning

Vill du dyka under din semester finns det fina dykvatten på Kreta. Vill du boka lektioner, dykresor eller snorkling kan du läsa mer här.

Vandring

Vill du se mer av Kreta och samtidigt uppleva naturen kan du över stora delar av Kreta vandra. Här finns vandringsleder av olika karaktär och av olika svårighetsgrader. Vill du ha hjälp att hitta vandringsleder eller vill du följa med på en anordnad tur kan du kontaka våra Vingvärdar.

Sport och träning på Kreta

Kreta är som gjort för en aktiv semester. Här finns aktiviteter för hela familjen. Både i Chania stad och i Rethymnon finns populära cykelturer som hela familjen kan göra. Kreta är också allmänt känt för sina många vandringsleder, i synnerhet E4 European Footpath. Vill man göra något vid stranden finns det gott om vattensporter: vattenskoter, parasailing efter båt, vattencyklar med mera. Vill man gå på djupet finns dykning i både Chania och Rethymnon.
Vandring
Kreta består i princip av en enda lång bergskedja från väster till öster. Man behöver oftast inte bege sig långt för att kunna njuta av skön natur. De riktiga bergsvandrarna däremot, de tar sig ofta upp till Omalos-platån och Kallergi som är en vandringsstation. Naturen är kanske mest storslagen på våren när den vilda växtligheten är som frodigast. En vandringsväg tar dig upp till Therisso, en vacker liten bergsby. Vägen följer bäcken som slingrar sig i botten av ravinen. Överallt växer stora plataner. Ta den tidiga morgonbussen från Chania stad. Efter cirka 40 minuter är du framme vid byn. Besök gärna någon av de lokala tavernorna för en fikapaus. Börja sedan vandringen över bergsryggen ner till byn Meskla i väster. På vägen kan du äta lunch i byn Zourva.
Mountainbike
Västra Kretas dominerande bergskedja heter Lefka Ori, de vita bergen. Där ligger snön kvar uppe på topparna ända in i juni! Populära utflykter med mountainbike från högplatån Omalos leds av cykelarrangörer.
Dykning
Tidigare hade Kreta strikta regler gällande dykning med tuber. Anledningen till deras tidigare strikta inställning var att det finns arkeologiska skatter i princip överallt i de grekiska haven. Nu har man gett vissa auktoriserade dykcenter tillstånd att dyka på utvalda platser.

En av dykplatserna finns utanför ön Thodorou. Där har man fått tillstånd att dyka i ett område där ett tyskt Messerschmidt störtat under slaget om Kreta 1941.
Snorkling
Det marina livet runt Kreta är delvis förstört för att man tidigare fiskat med dynamit, vilket har sargat fisklivet svårt. Vill du se något under ytan ska du snorkla där det är stenig och bevuxen botten som t.ex. vid:

• Afrata-viken som ligger ute på halvön utanför Kolimbari
• Stenrevet väster om fritidshamnen i Platanias
• Stenreven utanför Falassarna
• Stenreven utanför Elafonissi
• Stenreven utanför Gramvoussa
Aktiviteter och sevärdheter
Minigolf i Agia Marina, bowling i Kato Daratso. Escape rooms, minigolf och gokart i Chania stad samt bio och bowling i Souda-bukten.

Aktiviteter på Kreta

I Chania ligger också Golden Fun Bowling, en bowlinghall med aktiviteter för hela familjen. Fråga din Vingvärd om öppettider och tips.
På Kreta finns nästintill ett obegränsat utbud av intressanta sevärdheter. Hyr gärna en bil för att hinna se åtminstone några av dem. Här är ett smakprov på öns sevärdheter. Det finns självklart ännu mer att se och uppleva, och vi kan rekommendera andra turer, sevärdheter och utflykter.

Aptera-fästningen

På Soudabuktens södra sida ligger fästningen Aptera. Den är ursprungligen venetiansk, men har använts av grekisk motståndsrörelse, turkar, och tyskar under olika skeden av historien. Idag är fästningen övergiven. Inne på borggården kan man fortfarande se kulorna i muren från arkebuseringarna som tyskarna genomförde under andra världskriget. Från fästningen har man en fin utsikt över Souda-bukten, framför allt är solens upp- och nedgång sevärd.

Akrotiri

Akrotiri är ett naturskyddat område öster om Chania. Under våren är halvön en bra plats för fågel- och blomsterintresserade. Halvön har två sevärda kloster, Agia Triada och Governetou. Från det sistnämnda kan du ta en fem kilometer spännande promenad på en stenig stig i nordlig riktning till det övergivna klostret Moni Catholiko.

Aten-Pireus

Färjan till Aten utgår från hamnen i Souda varje kväll med ankomst till Pireus morgonen därpå. Hyttplats rekommenderas under högsäsong.

Venetianska hamnen & gamla delen av Chania

Det finns venetianska kvarlämningar överallt på Kreta, men ingenstans är de så välbevarade som i just Chania stad. Anledningen är att de välbeställda Chaniaborna i nutid valde att bygga sina hus utanför stadsmurarna. Kvar innanför murarna bodde de mindre bemedlade, som inte hade pengar att riva och bygga nytt. Många av privathusen som varit i ruiner under årtionden renoveras nu.

Under de senare åren har det lagts ner mycket arbete på att förbättra miljön. Nytt avlopp har dragits och man har ersatt asfalten med natursten. I den nordvästra delen av hamnen är en hel del hus byggda i turkisk arkitektur med ovanvåningar i trä. Bästa tiden för att uppleva stadens intressanta arkitektur är under siestan kl. 14.00-17.00.

Therissos-ravinen

Ligger i närheten av Chania. Denna ravin har asfalterats så att man kan köra genom den med bil. Här finns också bra möjligheter till vandring.

Fodele

Målaren El Grecos födelsestad. Här finns en del av hans målningar på det lokala museet.

Knossos

Knossos är en Kretas främsta sevärdheter. Detta var ursprungligen Minoernas berömda sommarpalats, och ligger utanför Heraklion, ca 15 mil öster om Chania. På muséet finns alla lösa fynd från utgrävningen samt väggmålningarna. Hit går även arrangerade utflykter med Ving och en guidning är att rekommendera. Bästa tiden att besöka Knossos är på morgonen eller sen eftermiddag.

Margarites

Kretas keramikcentrum ligger öster om Rethymnon. Det var också här pater Gabriel föddes, han som låg bakom explosionen vid Arkadi-klostret år 1866.
Utflykter
Elafonissi
Elafonissi
Ett paradis på Kretas sydvästra spets, med vit sand, skimrande rosa strandkant och ett glittrande turkosblått hav. Den lockande lagunen med sitt kristallklara vatten inbjuder till sol, bad, avkoppling och snorkling. Måltider och dryck ingår inte.
Läs mer om utflykten
Jeepsafari med kretensiska smaker
Jeepsafari med kretensiska smaker
Följ med på en jeepsafari där du under en hel dag får lära dig mer om oliver, vin och öns eget kök. Lunch med dryck ingår.
Läs mer om utflykten
Boat trip daily
Boat trip daily
Nu har du chans att följa med på en båtutflykt som blir ett minne för livet. En härlig halvdagstur med sol, bad och snorkling utanför ön Theodorou. Lokala drycker ombord ingår.
Läs mer om utflykten
Jeepsafari på White Mountain
Jeepsafari på White Mountain
Välkommen med på en heldagsutflykt upp bland Kretas "Vita Berg" där öns magnifika natur blandas med en genuin inblick i Kretas kultur och historia. Lunch och drycker ingår.
Läs mer om utflykten
Samariaravinen
Samariaravinen
En spännande färd genom vackra omgivningar och med en cirka 18 kilometer lång vandring i den välkända Samariaravinen. Heldagsutflykt från tidig morgon till kväll. Måltider och dryck ingår inte.
Läs mer om utflykten
Jeepsafari i solnedgången
Jeepsafari i solnedgången
Solen stiger upp i öst, och sprider guld över himmelen. Det betyder ju givetvis också att den går ner i väst, och det kan man njuta av i rätt omgivning. Vinsmakning och smårätter ingår.
Läs mer om utflykten
En skål för Kreta
En skål för Kreta
Följ med på en halvdagsutflykt genom Kretas imponerande landskap och kultur. Du får även lära dig mer om grekiska specialiteter, som olivolja och vin. Måltider och dryck ingår inte.
Läs mer om utflykten
Cykelturer på västra Kreta
Cykelturer på västra Kreta
Upptäck Kretas vackra natur på cykel - en härlig upplevelse för hela familjen! Utflykten erbjuds för olika nivåer och det finns både hel- och halvdagsturer.
Läs mer om utflykten
Meze - mätt och glad!
Meze - mätt och glad!
Följ med och njut av en rad välsmakande rätter i form av det grekiska matfenomenet meze. En blandning av mezerätter, vin, raki och vatten ingår.
Läs mer om utflykten
Hur du tar dig runt
Det bästa sättet att se och uppleva Kreta är att hyra en bil och ett tips är att boka hyrbilen redan hemifrån, det är både billigare och smidigare. Det kan dessutom vara svårt att få tag på en hyrbil på resmålet under högsäsong så boka din Avis-bil innan ankomst.

Har du bokat en flexibel paketresa med reguljärflyg kan du läsa mer om hyrbil här.
Det lokala bussnätet fungerar bra och taxi är förhållandevis billigt. Se gärna till att göra upp om priset med chauffören innan du kliver in i taxin. Du kan också hyra cykel eller moped. Då blir Agia Marina och de närliggande städerna mer lättillgängliga.

Buss

Fråga alltid vart bussen ska! Bussnummer existerar inte, i bästa fall finns en skylt i fönstret som anger vart bussen går. Regionalbussarna, KTEL, går i princip till alla platser på ön. Huvudbusstationen ligger inne i Chania stad. Du kan köpa biljett i förväg på busstationen. De säljs även i vissa kiosker och minimarkets, som förhoppningsvis skyltar med att de har bussbiljetter. Eftersom bussarna inte har några tidsbestämda hållplatser utmed vägen är det svårt att förutsäga när bussen kommer längs en viss busslinje. Utmed nordkusten går luftkonditionerade långdistansbussar som tar resenärerna till huvudstaden Heraklion.

Lokalbussar

Galatas- och Kato Daratsos-bussen stannar vid 1866-torget i Chania och har slutstation vid hotell Panorama i Kalamaki. Souda-bussen stannar vid marknadsplatsen. Bussarna går ganska ofta, ungefär en gång i halvtimmen.

Långfärdsbussar

Långfärdsbussarnas (gröna) slutstation är busscentralen i Chania. Från Platanias och Agia Marina går bussarna ganska tätt, ungefär en gång i halvtimmen. Du kan åka buss till alla större orter och städer på Kreta, men bussarna går inte så ofta.

Taxi

Taxistationen ligger på 1866-torget i Chania och där står i regel bilar dygnet runt. Men det går naturligtvis bra att hejda en taxi längs vägen om du inte befinner dig vid en station. Taxi är ett bra alternativ till buss om man är 3-4 personer som reser i samma bil. Chaufförerna är skyldiga att använda taxameter och har olika taxor för innerstad och ytterområden. Efter midnatt gäller dubbel taxa. Gör upp om ett pris, inklusive dricks, i förväg om du anlitar en taxi för längre turer. Det finns taxichaufförer som helt inriktat sin verksamhet på att köra utflykter. Turerna kan vara från ett par timmar till heldagar.

Cykel och moped

På Kreta kan du hyra cykel eller moped. Detta är ett smidigt sätt att se mer av både den egna semesterorten och även de närliggande städerna längs Chaniakusten.
Resa med barn
Det är förhållandevis lätt att resa med barn till Kreta; här finns gott om barnvänliga hotell, stränderna finns överallt, och det finns mycket spännande att se och göra för nyfikna barn.

Barnmat och blöjor

Barnmat och blöjor finns att köpa på de flesta större mataffärer och på välsorterade apotek. Blöjor finns i stort sett i alla varianter och priser.

Maten på restaurangerna

För hungriga barn finns många souvlaki-barer med olika slags grillspett: souvlaki me pita (grillspett i pitabröd), giro me pita (kebab), kalamaki eller zita (litet grillspett att hålla i handen). Många restauranger har även grillad kyckling och andra grillrätter på menyn. Turist-tavernor serverar pizza av amerikansk typ. De lokala, genuina tavernorna har inga barnportioner, men många rätter brukar passa även kräsna barn, t.ex. köttbullar, tzatziki, pommes frites och pastitsio/makaronipudding. Har man tur kan det finnas kretensisk pilaffi, en risrätt med får eller tupp, vilket brukar uppskattas även av de minsta. På Kreta är det vanligt att man blandar pilaffin med yoghurt eller tzatziki till barnen.

Lekplatser

På vissa platser finns det kommunala lekplatser, men det vanligaste är att hotell och restauranger har lekplatser för sina gästers barn. Tänk på att dessa inte håller skandinavisk standard!

Vattenlekparken

Limnopoulis utanför Chania har både vattenrutschbanor för de större barnen och en stor barnpool för de mindre. Barn under fyra år får inte åka i vattenrutschbanorna. Limnopolis ligger 7,5 kilometer söder om Chania.

Barnstolar

De restauranger som är speciellt anpassade för barn, med lekplats och barnmeny, har ofta barnstolar. Och de stora biluthyrarna har bilbarnstolar. Det kostar vanligen inget extra. Var ute i god tid om du vill vara säker på att få en stol för ditt barn. Stolarna är dock ofta av enklare modell utan fempunktsbälten. Bilbarnkuddar finns inte att låna eller hyra.

Shopping för barn

Chania och Platanias har ett antal butiker som säljer leksaker. Utbudet i de välsorterade butikerna är ungefär detsamma som i Sverige.

Barnvagn

Chania-området kan inte räknas som barnvagnsvänligt, även om det är nödvändigt att ha med sig en barnvagn. På många matställen finns det t.ex. inga barnstolar, då är barnvagnen det bästa alternativet om man inte vill ha sitt barn i knäet. Paraplyvagnar är mest praktiska.
Fakta

Vår service på resmålet

I perioden april till oktober kan du nå oss dygnet runt på vår servicetelefon samt på sms och e-post om du vill boka utflykter, hyrbil eller kanske bara vill ha tips och goda råd. Kan vi inte lösa det på telefon eller e-post kommer vi ut till ditt eller ett närliggande hotell. Reser du med charter, möter vi dig dessutom på flygplatsen och ser till att du kommer på rätt buss om du bokat transfer.

Hållbart resande

Som företag vill vi göra skillnad med varje semesterresa, både för de som reser med oss och lokalt på våra destinationer. Därför strävar vi hela tiden efter att minimera vår klimatpåverkan både här hemma, på flygresan och på våra hotell- och semesterdestinationer. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete på Hållbart resande med Ving.

Vaccinationer

Ving rekommenderar vaccination mot hepatit A och B. Det finns vaccin som ger ett mångårigt skydd mot både hepatit A och B. Tänk på att vaccinera dig minst fyra veckor innan du reser. Mer information på www.vaccin.se

Lagar och lokala värderingar

I landet du ska besöka finns det nationella lagar, och det kan även finnas lokala regler och värderingar, som är annorlunda än de vi har i Sverige. Du ansvarar själv för att ta reda på vad som gäller i det land du ska besöka. För att undvika otrevliga överraskningar under resan rekommenderar vi dig att läsa mer på landets ambassads hemsida och ta del av Utrikesdepartementets (UD:s) information om utlandsresor.

Boendeskatt Grekland

Myndigheterna i Grekland tar ut en skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar med officiell hotell- eller lägenhetsklassificering och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning. Observera att Vings klassificering av hotell och lägenheter kan skilja sig från den officiella, som är den som utgör grunden för skattens storlek.

1-2 stjärnor: 0,50 euro per rum eller lägenhet och natt
3 stjärnor: 1,50 euro per rum eller lägenhet och natt
4 stjärnor 3,00 euro per rum eller lägenhet och natt
5 stjärnor 4,00 euro per rum eller lägenhet och natt

Valuta och betalning

Euro (EUR). Uttagsautomat finns i Agia Marina.
Beställ valuta hos FOREX innan avresa för en bekvämare resa. Läs mer om vårt samarbete här.

Tidsskillnad

Svensk tid +1 timme.

El

220 volt.

Språk

Grekland: grekiska. Albanien: albanska

Övrigt

Längs Chaniakusten löper en starkt trafikerad genomfartsled. För att komma till stranden från hotellen söder om genomfartsleden måste man korsa den. Varmvattnet värms ofta med solenergi, varför temperaturen kan variera. Läs också Viktigt att veta och Vings resevillkor. Vi förbehåller oss rätten att ändra i program, utflykter, priser etc.
Flyg och transfer

Flygtid

Ca 3 timmar och 45 minuter från Stockholm.

Så reser du hit

Ving har charterresor till Agia Marina under sommarhalvåret.

Du kan dessutom resa med Ving till Agia Marina med reguljärflyg och flexibel reslängd.

Flyget landar på Chanias flygplats.
Med Vings transfer kommer du enkelt och säkert till ditt hotell i Agia Marina. Transfern ingår inte i resans pris, du lägger själv till den vid bokning. Restiden från Chanias flygplats till ditt hotell är ca 45 minuter till 1 timme och 15 minuter (ca 28 kilometer), beroende på trafik och antal hotellstopp. Ibland åker transferbussen via Kato Stalos och då blir restiden till första hotellet ca en timme. Den exakta rutten för transferbussen beror på lokala förhållanden och bestäms på plats. Mer information får du vid ankomst. Läs mer om transfer.

Om du bokat en paketresa med reguljärflyg rekommenderar vi att du bokar en privat transfer i förväg. Det gör du i samband med att du bokar resan online eller via våra reserådgivare. I ditt resedokument finns information om hur och var chauffören möter dig. Läs mer om transfer vid resor med reguljärflyg.
Väder
  • januari
16°9°
3
Soltimmar/dag
16°
Vattentemperatur
20
Regnfria dagar
  • februari
16°9°
4
Soltimmar/dag
15°
Vattentemperatur
18
Regnfria dagar
  • mars
17°10°
6
Soltimmar/dag
15°
Vattentemperatur
23
Regnfria dagar
  • april
20°12°
8
Soltimmar/dag
16°
Vattentemperatur
24
Regnfria dagar
  • maj
23°15°
10
Soltimmar/dag
19°
Vattentemperatur
27
Regnfria dagar
  • juni
27°19°
11
Soltimmar/dag
22°
Vattentemperatur
28
Regnfria dagar
  • juli
29°22°
12
Soltimmar/dag
24°
Vattentemperatur
30
Regnfria dagar
  • augusti
29°22°
11
Soltimmar/dag
25°
Vattentemperatur
30
Regnfria dagar
  • september
27°19°
9
Soltimmar/dag
24°
Vattentemperatur
28
Regnfria dagar
  • oktober
24°17°
6
Soltimmar/dag
22°
Vattentemperatur
26
Regnfria dagar
  • november
21°14°
5
Soltimmar/dag
20°
Vattentemperatur
23
Regnfria dagar
  • december
18°11°
4
Soltimmar/dag
17°
Vattentemperatur
19
Regnfria dagar

SÖK DIN RESA TILL Chaniakusten, Agia Marina
Nödvändiga cookies gör sajten brukbar genom att aktivera grundläggande funktioner såsom sidnavigering och tillgång till säkra webbplatsområden. Sajten kan inte fungera optimalt utan dessa cookies.
Funktionella cookies gör det möjligt att spara information om hur hemsidan visas eller beter sig. T.ex. ditt val av språk eller region. Dessa behövs för att sajten ska kunna fungera optimalt.
Statistiska cookies hjälper oss att förstå hur besökare interagerar med hemsidan, genom att samla data.
Marketing cookies används för att spåra hur besökare rör sig på hemsidan. Detta för att visa innehåll som är relevant för respektive besökare och mer värdefullt för företaget och tredjeparts annonsörer.