Se hotell (23)

Resor till Chaniakusten, Agia Marina

I Agia Marina erbjuder Ving flera bra hotell, bland annat vårt populära och barnvänliga Family Selection-hotell Alexandra Beach.
Agia Marina är en ganska stor, stundtals livlig och omtyckt badort inte långt från Chania stad. Här väntar kilometerlånga och långgrunda stränder, här och där avbrutna av kortare strandremsor där det är lite mindre långgrunt och där snorklingen är bättre. Om man ger sig upp i det gamla Agia Marina, hittar man vackra torg med caféer och små trevliga tavernor. Parallellt med gamla Agia Marina går den långa kustvägen, som förbinder orten med Platanias. Här finns också sedan några år tillbaka goda shoppingmöjligheter, både vad gäller lokala produkter samt kläder och skor. Restauranger finns det gott om.

Barnvänliga hotell på stranden

Om du vill att både du och dina barn ska få en minnesvärd semester nära Medelhavet rekommenderar vi något av våra barnvänliga hotell på stranden i Agia Marina. Varför inte ta en titt på Alexandra Beach, där du kan boka lägenheter för upp till sex personer?

Agia Marina för vuxna

Ska du resa utan barn bör du ta en titt på Bella Vista Village, som ligger bland olivlundarna på en höjd ovanför Agia Marina. Här har du en strålande utsikt över Chaniakusten, och du kan boka en lägenhet med privat pool om du inte vill ta den korta promenaden ner till stranden.

En aktiv semester

Här och där märks den grekiskt lantliga atmosfären mellan hotellen. Innanför Chaniakusten reser sig grönskande kullar, som är början på de högre bergsmassiven. Här är det populärt att vandra och cykla. I de små byarna som ligger omgivna av olivlundar kan du stanna till och äta lunch på någon lokal taverna.

Besök i Chania stad

Från Agia Marina är det bara några kilometer in till Chania stad, Kretas näst största stad, med äkta "Zorba-känsla" och orientalisk prägel. Här finner du turkiska moskéer, en vacker venetiansk hamn, arkeologiska lämningar och mängder av små läckra restauranger samt goda möjligheter till shopping. Ett besök i Chania stad är ett måste! Med taxi tar resan hit bara 10 minuter.

Vings utflykter

Vill du se mer av Kreta är du alltid välkommen att följa med på någon av våra utflykter. Besök Kretas arkeologiska utgrävningar, beundra öns vackra bergslandskap eller följ med på en utflykt där vi provar öns egna viner.
Bra att veta
  • Hotell för vuxna
  • Hotell på stranden
  • Kilometerlånga stränder
  • Family Selection

Våra kunder om Chaniakusten, Agia Marina

SÖK DIN RESA TILL Chaniakusten, Agia Marina