Se hotell (5)

Resor till Moraitika

Ska du resa till Moraitika kan du se fram emot ett bra utbud av restauranger, ett levande nattliv och en härlig strand som sträcker sig längs hela byn.
Det som tidigare bara var en fiskeby har idag växt till en trevlig turistort. Moraitikas huvudgata kantas av flera restauranger, barer och butiker, och genom byn rinner älven Messonghi som mynnar ut i det Joniska havet. Högre upp i bergen ligger den gamla bydelen Ano Moraitika. Här kan du strosa runt bland äldre, charmiga hus och lummig grönska. När värmen gör sig påmind kan du slå dig ner och svalka dig med något läskande på en lokal taverna.

Strandliv i Moraitika

Under en resa till Moraitika går dagarna sin gilla gång, här råder avkopplat strandliv som endast avbryts för en vätskepaus på någon av byns tavernor. Den långgrunda stranden breder ut sig några hundra meter från huvudgatan i Moraitika. Vid stranden, som består av sand och sten, kan du svalka dig i kristallklart vatten.

Vings resor till Moraitika

Vings resor till Moraitika är på egen hand. Vings hotell ligger nära både stranden och centrum.

Upptäck Korfu

Endast 20 kilometer från Moraitika ligger Korfu stad, öns huvudort. Dit är det lätt att ta sig med lokalbuss för en dagsutflykt. I Korfu stad finns både kultur, shopping, bra restauranger och skönt strandliv. Staden liknar inte andra grekiska städer, här syns tydliga influenser från både Italien, Frankrike och England i en medelhavsarkitektur med både charm, stil och historia.
Om du vill ha friheten att ta dig runt på egen hand under din resa till Moraitika finns också möjlighet att hyra cykel, moped eller bil.
Bra att veta
  • Många restauranger
  • Bra nattliv
  • Barnvänlig strand
  • Hotell med fri WiFi

Våra kunder om Moraitika

SÖK DIN RESA TILL Moraitika