Se hotell (3)

Resor till Dassia

Bokar du en resa till Dassia väntar ett lugnt resmål, inramat av djupa pinjeskogar och med en bländande utsikt över fastlandet.
Under din resa till Dassia, på Korfus östkust, njuter du i första hand av sol och bad vid den långa stranden. Dassia är verkligen ingen storstad, men här finns ändå det mesta du kan tänkas behöva för en avkopplande solsemester. Det finns ett antal små trevliga tavernor och internationella restauranger, några pubar och barer och enstaka souvenirbutiker och minimarkets.

Strandliv i Dassia

Stranden i Dassia är en kilometerlång grus- och sandstrand. Förutom att njuta av sol och bad kan du här välja mellan olika vattensporter. Önskar du lite omväxling finns ytterligare två, lite mindre stränder i Gouviabukten.

Res med Ving till Dassia

Ving erbjuder resor till Dassia med reguljärflyg och valfri reslängd, för dig som själv vill bestämma när du vill resa och hur länge du vill vara borta. Många av Vings hotell i Dassia har nära både till stranden och byns centrum.

Upptäck omgivningarna

Önskar du ett lite större utbud än det som finns att tillgå i Dassia kan du ta en tur till grannorten Gouvia. Räcker inte det rekommenderas en utflykt till Korfu stad. Korfu stad, öns huvudort, har ett stort utbud av butiker, restauranger, barer och även historiska sevärdheter.
Bra att veta
  • Hotell på stranden
  • Prisvärt boende
  • Valfri reslängd
  • Kort transfer
  • Kilometerlång strand

Våra kunder om Dassia

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Dassia