Se hotell (1)

Resor till Agios Gordios

Väljer du att resa till den natursköna lilla pärlan Agios Gordios får du en skön semester vid en av Korfus bästa stränder.
Längs huvudgatan i Agios Gordios ligger restauranger, butiker och minimarkets på rad. Här finns det mesta du behöver för en lugn semester, och vill du ha ett större utbud av shopping och nöjen rekommenderar vi en tur till Korfu stad.

Strandliv

En resa till Agios Gordios lockar med en lång och barnvänlig strand som anses vara en av Korfus bästa stränder. Vid stranden kan du välja mellan olika vattensporter om andan faller på, annars är det just lugn och ro som är Agios Gordios främsta tillgång.

Att göra i Agios Gordios

Landskapet kring Agios Gordios brukar kallas för Korfus vackraste med sina böljande gröna kullar, cypresser och olivlunder. Ett perfekt val för dig som vill ha avkoppling i rofyllda omgivningar. Ge dig gärna ut på en vandringstur, eller hyr en cykel och utforska omgivningarna på egen hand.

Res med Ving till Agios Gordios

Ving erbjuder resor till Agios Gordios med fast reslängd eller med reguljärflyg och valfri reslängd, för dig som själv vill bestämma när du vill resa och hur länge du vill vara borta. Här finns flera strandnära hotell med pool, samt hotell som vänder sig till en vuxen publik.
Bra att veta
  • Strandnära hotell
  • Prisvärt boende
  • Valfri reslängd
  • Barnvänlig strand

Våra kunder om Agios Gordios

SÖK DIN RESA TILL Agios Gordios