PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Träning, Sunwing Sandy Bay Beach

På Sunwing Sandy Bay Beach finns det gott om träningsalternativ för alla smaker och nivåer. Hotellet har en stor och fräsch fitnesslokal där du deltar i klasser som core, crosstraining och yoga. Du som föredrar att träna på egen hand kan besöka vårt välutrustade gym. Vill du träna utomhus finns ett funktionellt utomhusgym som ligger vid multisportbanan. Många ser semestern som en möjlighet att komma igång och vår omåttligt populära Vattengymnastik i poolen är just en sådan möjlighet – aktiviteten sker nästan varje dag och lockar gammal som ung. All träning förutom PT är gratis.

Vill du utmana dig kan du passa på att ta ett dykarcertifikat under semestern, vi har en egen dykskola där du kan lära dig dykning från grunden. För dig som hellre vill hålla huvudet ovanför vattenytan finns det också en mängd träningsalternativ. Här kan du välja mellan massor av sportaktiviteter, allt från familjeanpassade aktiviteter som boule och minigolf till tennis och volleyboll. Varför inte göra en dagsutflykt till de mäktiga Troodosbergen som erbjuder flera natursköna vandringsleder.

Har du glömt dina träningskläder hemma? Eller vill du unna dig själv något nytt till träningsgarderoben? På Sunwing Sandy Bay Beach har du möjligheten att köpa Craft´s senaste kollektion utav träningskläder.

Fitness

Fitness

Varför inte börja dagen med en Power Walk? Eller föredrar du Vattengymnastik vid lunch istället? Kanske ett ännu svettigare pass i gruppträningslokalen? Missa inte heller möjligheten att träna tillsammans förälder och barn på våra pass Fitness Together. På Sunwing Sandy Bay Beach vet vi hur man håller humöret och semesterformen på topp! Samtliga gruppträningspass är utan kostnad och åldersgränsen är 15 år.

Vattenaerobics

Vattengymnastik

Vattengymnastik är kanske Sunwing Family Resorts mest populära aktivitet i alla kategorier för alla åldrar. Hoppa i poolen och upplev ett träningspass utöver det vanliga, under ledning av våra duktiga och inspirerade instruktörer.

Gym

Gym

Styrketräna på egen hand i fräscha träningslokaler, alldeles gratis. Vårt gym erbjuder såväl träningsmaskiner som fria vikter. Åldersgräns 13 år.

Utegym

Utegym

Passa på att träna utomhus på semestern. I vårt funktionella utegym, där du kan träna de stora muskelgrupperna med hjälp av träredskap, kan du bygga upp ditt pass efter dina egna förutsättningar. Här finns utrustning för bland annat balansträning, styrkeövningar och möjlighet att få upp pulsen ordentligt. Du hittar bland annat kettlebells och olympisk stång i gymmet. Utegymmet hittar du precis utanför ingången till Sunwing Sandy Bay Beach.

Boka PT under semestern

Boka en PT under semestern

På Sunwing Sandy Bay Beach har du möjlighet att kickstarta din träning under semestern! Med en personlig tränare får du hjälp med att skräddarsy din träning, helt utifrån dina egna förutsättningar. Oavsett vad du har för mål eller tidigare erfarenhet gör din PT träningen både mer effektiv och motiverande. Våra professionella personliga tränare är med dig under hela träningspasset och erbjuder allt från enklare kostrådgivning till att lägga upp individuellt anpassade träningsprogram. Gäller under perioden 4/4 till 5/11 2017.

Välj mellan tre olika paket:
50 min 450 sek
3x50 min 1200 sek
5x50 min 1750 sek

Mer information om personlig träning.

PT Duo

PT Duo

Vill du träna med en personlig tränare tillsammans med någon annan, finns möjligheten att boka PT Duo. Den personliga tränaren coachar och hjälper då er båda under träningspasset och tillsammans jobbar ni mot era träningsmål.

Priset är 675 kr för 50 min och ni bokar ett paket, som gäller för två personer. Gäller 4/4 till 5/11 2017.

Rullskidor

Rullskidor

I närheten av hotellet finns det flera bra rundor för rullskidor. Vi har kartlagt våra favoriter och dessutom gjort dem nedladdningsbara till RunKeeper och MapMyRun. De kan även laddas ned till andra appar som kan importera GPX-filer.

Läs mer och ladda ned rundorna till din träningsapp

Cykling

Cykling

På Sunwing Sandy Bay Beach har du ett bra utgångsläge om du vill upptäcka omgivningarna på egen hand på cykel. Vi har kartlagt våra favoriter och dessutom gjort dem nedladdningsbara till RunKeeper och MapMyRun. De kan även laddas ned till andra appar som kan importera GPX-filer.

Läs mer och ladda ned rundorna till din träningsapp

Crawlkurs nybörjare, från 12 år

Crawlkurs, från 12 år

En aktivitet för såväl vuxna som barn. Under kursens tre tillfällen får du en baskurs i crawlsimning ut av våra kompetenta instruktörer. Fokus ligger på att känna till de tekniska grunderna i crawl med korrekta armtag, benspark och hur man andas samt att praktiskt öva på och förbättra sin kroppsposition i vattnet, hitta rätt flytläge och lära sig grunderna i andningstekniken. Målsättningen är att kunna simma minst 25 meter crawl med andning.

Förkunskapskrav: Simkunnig (minst 200m bröstsim på djupt vatten)
Kurstillfällen: 3 lektioner á 40 minuter
Period: 9/6-16/8, för- eller eftermiddag, kan bokas av dig som har ankomstdag måndag och fredag.

Läs mer om simskolan.


PT Sim – Privat simlärare

PT sim

En egen aktivitet anpassad utifrån dina personliga behov. Det kan vara att lära sig grunderna för crawl eller finslipa tekniken för dig som redan kan grunderna. Tillsammans med din privata simlärare sätter du agendan och tränaren lägger upp ett eller flera träningspass för att du ska nå dina individuella mål.

Förkunskapskrav: Inga, lektionen anpassas efter individens förkunskaper och önskemål
Kurstillfällen: 1 tillfälle á 40 minuter
Period: 9/6-16/8, för- eller eftermiddag, kan bokas av dig som har ankomstdag måndag och fredag.


Löpning

Löpning

I närheten av hotellet finns det flera bra löprundor. Vi har kartlagt våra favoriter och dessutom gjort dem nedladdningsbara till RunKeeper och MapMyRun. De kan även laddas ned till andra appar som kan importera GPX-filer.

Läs mer och ladda ned rundorna till din träningsapp

Tennis & multisport

Tennis & multisport

På Sunwing Sandy Bay Beach har vi både tennisplan och multisportbana. Utrustning finns att låna och hyra i Help Desk. Du kanske är sugen på att förbättra dina tenniskunskaper? Eller kanske bara testa en ny sport? Som gäst på hotellet kan du boka in dig på en privat tennislektion. Bokning görs via Help Desk, utbud på tider kan variera. Du kan också gå en runda på vår minigolfbana, eller utmana grannen på ett parti boule.

Sport & träning

Sportaktiviteter

Flera dagar i veckan arrangerar Sunwings aktivitetsvärdar olika sportaktiviteter. Aktuellt program hittar du i Holiday Planner.

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du läsa mer om vad som händer på resorten under din semester. Programmet är live kan ändras utan förvarning. Det betyder också att du inte kan se det under perioder som hotellet inte är öppet för säsongen.


Personal

Alla våra gruppträningspass leds av utbildade instruktörer.

S.A.T.S loggan


Craft logo