Hotell (26)

Resor till Belgien

En resa till Belgien kan innehålla både konst, kultur, god mat och kanske ett Formel 1-lopp på Spa-Francorchamps.
Belgien är för många ett okänt land, vilket gör att man blir glatt överraskad av ett besök. I Belgiens huvudstad Bryssel finns både konst och kultur, utmärkta restauranger och ett livligt gatuliv tillsammans med en rad världsberömda sevärdheter. Ett exempel är torget Grand Place, som omges av medeltida praktbyggnader och därför har en plats på UNESCOs lista över världsarv. Det är därför lätt att tillbringa ett par dagar med att utforska staden, där du förutom alla sevärdheter ofta snubblar över någon festival eller evenemang. Under din resa till Belgien ska du också passa på att njuta av landets egna specialiteter, som moules frites, choklad i alla former, och naturligtvis dess öl, som finns att få på varenda bar, i ett otal varianter.

Upptäck Belgien

Vill du se mer av Belgien är det lätt att resa till städer och byar i närheten, som till exempel Antwerpen eller Ghent, där du kan njuta av vacker arkitektur från medeltiden och framåt. Du kan till och med resa till både Paris och Luxemburg på bara ett par timmar. Oavsett vart du vill resa kommer du finna att det är både lätt och billigt att boka biljetter dit du ska.

Formel 1 i Belgien

Under sensommaren är det dags för Formel 1 på Belgiens Spa Francorchamps. Det är F 1-cirkusens längsta bana och loppet lockar många tusen åskådare som vill uppleva detta på plats. Med Ving kan du boka en resa till detta lopp, med flyg, hotell, transfer och inträde.

Resa till Belgien

Med Ving kan du resa till Belgien på de tider som passar dig. Eftersom du reser med reguljärflyg kan du själv bestämma vilken dag du ska resa och hur länge du ska vara borta. Naturligtvis kan du resa till Belgien året runt.
Hitta ditt hotell

SÖK DIN RESA TILL Belgien

Resor till Belgien

Fler resmål i Belgien
Bryssel
Bryssel är EU:s huvudstad och erbjuder en tilltalande mix av klassiskt och modernt. Shoppingen och restaurangutbudet lämnar inget övrigt att önska.

Bild på en gata i bryssel

Överraskande Bryssel

Följ med vår reseexpert Tomas till Bryssel när han upplever staden bortom EU-byggnader. Mat, arkitektur och spännande sevärdheter, Bryssel är en stad värd ett besök!

Belgian Grand Prix

Belgian Grand Prix

Upplev fartfylld racing och Belgien under en och samma resa. Boka din Formel 1-resa med Ving till Belgian Grand Prix.