Jeepsafari - Amazing west

Välkommen att utforska Madeiras nordvästra del med oss, längs en rutt som bland annat passerar vackra utsiktspunkter och storslagen natur utmed den kuperade kusten. Natur och äventyr du sent kommer att glömma – det är vad denna utflykt med Jeep handlar om!

  Snabbfakta

 • Dag:
  Onsdag
 • Längd:
  Heldagsutflykt ca kl. 08.45-17.00.
 • Pris:
  55 EUR per vuxen, 25 EUR per barn.

  Ingen mat ingår. Men det finns möjlighet att köpa till lunch för 15 euro under dagen.
 • Språk:
  Engelsktalande guide.
 • Bra att ta med:
  Bekväma kläder och pengar. Vattenflaska och eventuellt en varm tröja eller regnjacka.
 • Så här bokar du:
  Utflykten bokar du enkelt och smidigt på resmålet genom att ta kontakt med en Vingvärd.
Vi utforskar Madeiras nordvästra del, längs en rutt som bland annat passerar flera utsiktspunkter och storslagen natur utmed den kuperade kusten.

Under terrängkörningen kommer vi köra till den vackra skogen Laurisilva, som sedan år 1999 klassificeras av UNESCO som ett naturligt världsarv. Skogen har skapats av att molnen går ner tätt mot växtligheten, och när vattnet kondenseras i den höga luftfuktigheten bildas vattendroppar som sedan faller ner mot marken. Detta fenomen skapar oslagbara förutsättningar för den grönskande skogen, som nästan gör att den känns förtrollad.

Därefter tar vi oss vidare ner för kusten och passerar vackra byar längs med den imponerande kusten. Vi kommer att köra både i terräng och på vanliga vägar under dagen.

Välkommen till en dag full av spännande upptäckter och upplevelser!

Praktisk information

Var blir jag upphämtad när jag ska åka på en utflykt? Hur fungerar det med betalning eller dricks? Här hittar du allt du behöver veta om våra utflykter.