Prova på-kurs i dykning

Prova på-kurs i dykning, för alla som funderar på att kanske ta dykcertifikat. Måltider och dryck ingår inte.

  Snabbfakta

 • Dag:
  Alla dagar.
 • Längd:
  Halvdagsutflykt
 • Pris:
  70 EUR per vuxen, 70 EUR per barn.

  All utrustning ingår, liksom certifierad instruktör och transfer från hotellet.
 • Språk:
  Engelsktalande guide.
 • Bra att ta med:
  Handduk, badkläder, något att dricka. Mat och dryck finns att köpa på plats.
 • Övrigt:
  Minimålder åtta år.
 • Så här bokar du:
  Utflykten kan under högsäsong vanligtvis bokas i förväg, antingen i samband med att du bokar din resa eller genom att logga in på ”Min sida”. I mån av plats samt i början och slutet av säsongen kan du normalt boka utflykten på resmålet genom att ta kontakt med en Vingvärd.
Vill du prova att andas under vattnet? Drömmer du om att bryta barriärerna mellan två helt olika världar? Det är faktiskt möjligt att dyka utan licens. Big Fish Diving Center är ett dykcenter på Teneriffas sydvästra kust, beläget på stranden Las Vistas i Los Cristianos. Dycentret har en introduktionskurs som låter dig upptäcka glädjen i att dyka och simma under vattnet. Kursen leds av utbildade PADI-instruktörer, och all nödvändig utrustning ingår.

Kursen börjar med en genomgång på land för att göra dig trygg inför nästa moment. Därefter väntar havets salta vatten där du tillsammans med instruktören utforskar det vackra livet under ytan. Du får lära dig att andas på rätt sätt, hur du kontrollerar din flytkraft och mycket annat som till exempel säkerhet. Kort sagt: Allt du behöver för att ta reda på om dykning är något för dig. Alla dyk görs från las Vistas-stranden, till ett maximalt djup på åtta meter, och med cirka en halvtimme under ytan.

Praktisk information

Var blir jag upphämtad när jag ska åka på en utflykt? Hur fungerar det med betalning eller dricks? Här hittar du allt du behöver veta om våra utflykter.