Perchel Beach Club

Njut av en härlig dag på Perchel Beach Club med familj och vänner. Här kan du koppla av på en solstol, njuta av sköna dopp i infinitypoolen och den vackra utsikten över havet. För barnen finns en rolig splashpool.

  Snabbfakta

 • Dag:
  Alla dagar.
 • Längd:
  Heldagsutflykt
 • Pris:
  40 EUR per vuxen, 20 EUR per barn.

  Barnpriset gäller för barn 4-12 år. I priset ingår entré till strandklubben och en solstol. Mat och dryck kan köpas i Perchels restauranger och bar. Det är inte tillåtet att ta med egen mat och dryck in på området.
 • Språk:
  Utflykten är på egen hand.
 • Bra att ta med:
  Badkläder och handduk.
 • Övrigt:
  Perchel Beach Club ligger strax utanför Arguineguín och har telefonnummer +34 686 775 385. Transport till och från Perchel Beach Club är på egen hand. WiFi på området ingår.
 • Så här bokar du:
  Utflykten kan under högsäsong vanligtvis bokas i förväg, antingen i samband med att du bokar din resa eller genom att logga in på ”Min sida”. I mån av plats samt i början och slutet av säsongen kan du normalt boka utflykten på resmålet genom att ta kontakt med en Vingvärd.
Ta med vänner och familj på en utflykt som passar stora som små. I utflyktens pris ingår entré och solstol (single). För extra komfort erbjuder även Perchel Beach Club dubbla solstolar, dagbäddar, Balisängar och större soffor (cocoon och grand cocoon) som passar perfekt för större sällskap.

På området hittar en restaurang, en sushi bar, en lounge och en bar med rätter. Här kan du njuta av fusion rätter från Medelhavet med lokala råvaror, delikat sushi, smakrika, matiga smörgåsar och svalkande drycker.

Här finns något för alla åldrar och reser du med barn finns här både en splashpool som bjuder in till lek och en lekpark.

Praktisk information

Var blir jag upphämtad när jag ska åka på en utflykt? Hur fungerar det med betalning eller dricks? Här hittar du allt du behöver veta om våra utflykter.