Yellow submarine

Följ med ner i djupet utanför Teneriffas kust, och upplev livet under ytan, ner till 30 meters djup med en erfaren guide.

  Snabbfakta

 • Dag:
  Alla dagar. Utom lördagar.
 • Längd:
  Cirka 1 timme
 • Pris:
  57 EUR per vuxen, 35 EUR per barn.

  Busstransport till och från hamnen ingår (ca 35 minuter enkel väg) för boende i Los Cristianos och Playa de las Américas alla dagar. Barnpriser 2-14 år.
 • Språk:
  Utflykten är på egen hand. /engelsktalande guide. Förinspelad ljudguide i hörlurar på bl.a. svenska, danska, norska, finska och engelska.
 • Åldersgräns:
  För att delta på denna utflykt behöver du vara 2 år eller äldre.
 • Övrigt:
  Flera avgångar per dag från hamnen i Puerto San Miguel. Du behöver kunna ta dig in och ut från utbåten på egen hand. Det är inte tillåtet att äta, dricka eller röka ombord.
 • Så här bokar du:
  Utflykten kan under högsäsong vanligtvis bokas i förväg, antingen i samband med att du bokar din resa eller genom att logga in på ”Min sida”. I mån av plats samt i början och slutet av säsongen kan du normalt boka utflykten på resmålet genom att ta kontakt med en Vingvärd.
Ubåten tar dig ut i havet som omger Teneriffa, och till de platser vi har valt ut; skeppsvrak, marint liv, klippformationer och mycket mer. Ubåten tar 44 passagerare och erbjuder mycket god utsikt genom stora fönster i den luftkonditionerade kabinen. På skärmarna framför säten kan du även enkelt följa ubåtens färdriktning.

På havets botten kan du uppleva det rika djurlivet, och här har du chans att se barracudor, rockor, papegojfiskar, regnbågsfiskar, ål och sjöstjärnor. Har vi tur kan vi även få skymta havsängeln Squantina squantina. Vid varje dyk hjälper ubåtens erfarna instruktör också till och guidar med pekning och delar gärna med sig av sin kunskap. Vi gör ett stopp på havets botten, samt åker förbi skeppsvrak och klippformationer som är hem för många fiskar, innan vi åter stiger mot ytan igen.

Praktisk information

Var blir jag upphämtad när jag ska åka på en utflykt? Hur fungerar det med betalning eller dricks? Här hittar du allt du behöver veta om våra utflykter.