Det genuina Thailand på cykel från Phuket

Vill du uppleva det äkta Thailand, komma nära naturen och samtidigt ha en aktiv dag? Då har vi utflykten för dig. Lunch och förfriskningar ingår.

  Snabbfakta

 • Dag:
  Måndag och torsdag.
 • Längd:
  Heldagsutflykt 08.00-18.30
 • Pris:
  3400 THB per vuxen, 2900 THB per barn.

  Angivet pris gäller för vintern 2023/2024. Priserna för vintern 2024/2025: vuxen, 3700 THB och barn 3200 THB. Barnpriset gäller för barn 10-16 år. Lunch, frukt och dryck ingår.
 • Språk:
  Engelsktalande guide.
 • Åldersgräns:
  För att delta på denna utflykt behöver du vara 10 år eller äldre.
 • Bra att ta med:
  Vattenflaska, badkläder och handduk. Cykelhjälm ingår.
 • Övrigt:
  Cykelturen, totalt ca 22 kilometer, kan under kortare sträckor upplevas som krävande, möjligheten ges att gå till fots men en god grundkondition rekommenderas. Typ av båt kan ändras beroende på väder och antal deltagare på utflykten , det är antingen en speedboat eller en longtailboat.

  Pass eller passnummer behövs vid bokning av utflykten. Vid bokning önskas information om längd och vikt.
 • Så här bokar du:
  Utflykten kan under högsäsong vanligtvis bokas i förväg, antingen i samband med att du bokar din resa eller genom att logga in på ”Min sida”. I mån av plats samt i början och slutet av säsongen kan du normalt boka utflykten på resmålet genom att ta kontakt med en Vingvärd.
På morgonen kör bussen oss till Bang Rong Pier där vi sedan transporteras med båt till ön Koh Yao Noi. En liten bit från hamnen på Koh Yao Noi börjar sedan äventyret. På förmiddagen cyklar vi cirka 12 kilometer genom ris-, gummi- och kokosnötsodlingar, samt regnskog. På vägen gör vi flera stopp där vi bland annat tittar närmare på mangroveträdens fascinerande sätt att växa.

Runt lunch besöker vi en strandrestaurang och äter en härlig lunch. Är vädret och tidvattnet på vår sida finns det också möjligt att bada och se sig omkring i området.

På vägen tillbaka cyklar vi ytterligare cirka tio kilometer längs med kusten med en imponerande utsikt över Phang Nga Bay och gör flera stopp på vägen för att uppleva naturen.

Väl i hamnen går turen tillbaka till Phuket med båt, innan bussarna kör oss tillbaka till hotellen.

Praktisk information

Var blir jag upphämtad när jag ska åka på en utflykt? Hur fungerar det med betalning eller dricks? Här hittar du allt du behöver veta om våra utflykter.