Manavgat båttur och shopping från Alanya

En skön heldag med både flodtur, bad, shopping och ett besök vid vattenfallet i Manavgat. Lunch ingår. Här har du chansen att bada både i flodens svala färskvatten och i det salta och varma havsvattnet vid flodmynningen där vi lägger till.

  Snabbfakta

 • Dag:
  Måndag , torsdag
 • Pris:
  50 EUR per vuxen, 30 EUR per barn.

  Lunch ingår, drycker finns att köpa.
 • Språk:
  Skandinavisktalande guide.
 • Bra att ta med:
  Solkräm, kontanter, badkläder och handduk.
 • Så här bokar du:
  Utflykten kan under högsäsong vanligtvis bokas i förväg, antingen i samband med att du bokar din resa eller genom att logga in på ”Min sida”. I mån av plats samt i början och slutet av säsongen kan du normalt boka utflykten på resmålet genom att ta kontakt med en Vingvärd.
En dag fylld med fantastiska platser och shopping väntar på dig vid Manavgat-vattenfallet och dess omgivningar. Det är en resa som kombinerar naturens skönhet, shopping och avkopplande båttur längs med Manavgat-floden.

Morgonen börjar med att vi tar oss till det majestätiska vattenfallet vid Manavgat. När vi närmar oss hörs bruset av fallande vatten, och den svala, fuktiga luften känns uppfriskande. Här finns även lite souvenirbutiker och caféer om man önskar att ta en kaffe eller färskpressad apelsinjuice.

Efter att ha tagit in vattenfallets skönhet tar vi vägen till en outlet som erbjuder kläder, skor och handdukar med god kvalitet till bra priser. Här kan vi utforska ett brett utbud av modeartiklar och göra riktiga fynd med kläder och skor.

Därefter fortsätter vår utflykt till den största marknaden i Antalya-området. Här säljer man allt från färsk frukt och grönsaker till kläder, accessoarer och souvenirer. Det är en upplevelse för alla sinnen, där vi kan mingla med lokalbefolkningen och njuta av den livliga atmosfären. Om man vill ta det lugnt kan man sätta sig på och ta en kopp te eller en kaffe.

Efter att ha shoppat och utforskat marknaden är det dags för en avkopplande båttur längs med Manavgat-floden. Medan vi glider fram på det lugna vattnet kan vi beundra den vackra naturen. Vi stannar till vid flodmynningen som leder ut till Medelhavet, för ett uppfriskande bad och en god lunch som serveras ombord på båten. Här på stranden kan man välja att bada i den det kalla flodvattnet eller i det ljumma havet, innan vi åker hem efter en lång och händelserik dag

Praktisk information

Var blir jag upphämtad när jag ska åka på en utflykt? Hur fungerar det med betalning eller dricks? Här hittar du allt du behöver veta om våra utflykter.