Raya Divers snorklingsutflykt, halvdag

En utflykt fylld med sol, bad och fantastisk snorkling. Snorkling i Thailand har alltid varit förknippad med hög kvalité och fantastiska upplevelser under ytan. Mat och dryck ingår.

  Snabbfakta

 • Dag:
  Onsdag
 • Längd:
  Heldagsutflykt ca kl. 09.00-17.00
 • Pris:
  3590 THB per vuxen, 2290 THB per barn.

  Lunch, kaffe, te, vatten och färsk frukt ingår.
 • Språk:
  Skandinavisktalande guide.
 • Bra att ta med:
  Solkräm, badkläder, handduk och ett klädombyte.
 • Övrigt:
  Tiden för utflykten är inklusive transfer. Lån av snorklingsutrustning ingår. Pass eller passnummer behövs vid bokning av utflykten.
 • Så här bokar du:
  Utflykten kan under högsäsong vanligtvis bokas i förväg, antingen i samband med att du bokar din resa eller genom att logga in på ”Min sida”. I mån av plats samt i början och slutet av säsongen kan du normalt boka utflykten på resmålet genom att ta kontakt med en Vingvärd.
Snorkling i Thailand har alltid varit förknippad med hög kvalité och fantastiska upplevelser under ytan. Här blir förväntningarna alltid infriade när man fokuserar på livet i havet och den imponerande floran och faunan.

Tillsammans med Raya Divers har vi valt ut de bästa platserna som ligger på bekvämt avstånd från ditt resmål. Turerna bjuder både på fina upplevelser och goda luncher. Målet är att dagen ska bli ett av dina bästa semesterminnen! Raya Divers erfarna finsk- och skandinavisktalande snorklingsguider tar dig på ett säkert sätt med ner i en spännande undervattensvärld.

Rayas snorklingssafaris utgår från flera olika resmål. Gemensamt för alla är upplevelser i kristallklart vatten och lunch ombord på båten. Det bjuds också på frukt, kaffe, te och vatten samt utlåning av snorklingsutrustning.

På denna utflykt upptäcker vi det marina livet kring Coral Island.

Detta är en fantastisk upplevelse!

Praktisk information

Var blir jag upphämtad när jag ska åka på en utflykt? Hur fungerar det med betalning eller dricks? Här hittar du allt du behöver veta om våra utflykter.