Kreta under ytan

Följ med och upptäck livet under vattenytan - Blue Adventure Diving erbjuder snorkling, möjlighet till dykcertifikat och många spännande dykturer för den erfarne dykaren!

  Snabbfakta

 • Dag:
  Alla dagar.
 • Längd:
  Halvdagsutflykt
 • Pris:
  95 EUR per vuxen, 95 EUR per barn.

  Angivet pris är ett frånpris. Priset varierar (95-130 euro) beroende på utflykt och upphämtningsplats. Transfer från hotellet ingår, liksom båtturen, all utrustning, försäkring, instruktioner, material och PADI-certifikat till dykkurserna.
 • Språk:
  Engelsktalande guide.
 • Bra att ta med:
  Badkläder, handduk, solkräm, vatten och eventuellt mellanmål.
 • Övrigt:
  Turerna görs med speedboat, vilket kan vara problematiskt för personer med ryggbesvär.

  Observera att du inte bör dyka inom det närmaste dygnet (24 h) före flygresa
 • Så här bokar du:
  Utflykten bokar du enkelt och smidigt på resmålet genom att ta kontakt med en Vingvärd.
På dessa utflykter får du chans att prova på något helt unikt och uppleva något nytt. Alla program är noga utformade så att alla ska kunna vara med, unga som gamla, och de genomförs med hjälp av internationellt erfarna instruktörer.

Snorkling
I en grupp om max 15 deltagare per båt åker du ut på havet utanför Kretas kust och får uppleva det spännande livet under vattenytan. Guiden väljer mellan två populära platser för snorkling, vädret avgör vilken det blir.

Tid: Alla dagar. Du kan välja mellan förmiddag kl. 08.30-14.00 och eftermiddag kl. 13.30-18.00
Pris: 95 euro för vuxna och 95 euro för barn
Ingår: Transfer, snacks på båten och snorklingsutrustning

Första dyket
Har du alltid velat prova på att dyka är det dags nu! Men handledning av en PADI-certifierad dykinstruktör får du först göra några provdyk i pool innan det är dags att ge sig ut på havet för att dyka på riktigt, ner mot 12 meters djup. Efter kursen får du ett intyg på genomfört provdyk.

Tid: Alla dagar. Du kan välja mellan förmiddag kl. 08.30-14.00 och eftermiddag kl. 13.30-18.00
Pris: 103 euro för vuxna och 103 euro för barn
Ingår: Transfer, snacks på båten och dykutrustning
Åldersgräns: 10 år

Halvdagstur med två dyk
Ta chansen att dyka med mycket bra sikt, upp till 20-25 meter.
På denna halvdagstur gör vi två dyk, plats bestäms samma dag och kan ändras beroende på väder. Oftast är det dyk i grotta, på max 18 meters djup, så det räcker med Open Water Certificate.

Tid: Alla dagar. Du kan välja mellan förmiddag kl. 08.00-14.00 och eftermiddag kl. 13.00-18.00
Pris: 130 euro för vuxna och 120 euro för barn
Ingår: Transfer, snacks på båten och dykutrustning
Nivå: Lätt
Övrigt: Utflykten är endast för certifierade dykare. Vid bokning behöver vi få information om ålder, längd, vikt, skostorlek, certifiering, hur många dyk du har gjort tidigare samt när du dök senast.

Open Water Scuba Diving Certificate
För dig som vill lära dig att dyka erbjuder Blue Adventure Diving möjlighet att ta dykcertifikat med teorilektioner digitalt i mobilen alternativt genom fysiska träffar, samt testdyk i pool och hav med certifierad instruktör. Hur lång tid det tar att certifieras beror på tiden du investerar, kontakta gärna din Vingvärd före avresa för mer info om du vill ta dykcertifikat under semestern.

Praktisk information

Var blir jag upphämtad när jag ska åka på en utflykt? Hur fungerar det med betalning eller dricks? Här hittar du allt du behöver veta om våra utflykter.