Happy Cruising North

Njut av en dag till havs på denna härliga båtutflykt! Under turen får du möjlighet att snorkla i kristallklart vatten och samtidigt beskåda den vackra naturen. BBQ-lunch med grekiska specialiteter ingår.

  Snabbfakta

 • Dag:
  Torsdag
 • Längd:
  Heldagsutflykt , ca kl. 08.30-16.30
 • Pris:
  60 EUR per vuxen, 50 EUR per barn.

  BBQ-lunch och kaffe ingår. Övrig dryck kan köpas ombord. Önskas vegetariskt alternativ, glutenfritt eller övriga allergier måste detta föranmälas. Barn under 2 år följer med utan kostnad.
 • Språk:
  Engelsktalande guide.
 • Bra att ta med:
  Badkläder, handduk, solkräm och solhatt/keps.
 • Övrigt:
  Engelsktalande besättning ombord på båten.
  Gäster boende i Thassos stad promenerar ner till hamnen.
  Gäster boende i Golden Beach, Skala Prinos och Skala Rachoni kan boka transfer för 10 EUR/person.
 • Så här bokar du:
  Utflykten kan under högsäsong vanligtvis bokas i förväg, antingen i samband med att du bokar din resa eller genom att logga in på ”Min sida”. I mån av plats samt i början och slutet av säsongen kan du normalt boka utflykten på resmålet genom att ta kontakt med en Vingvärd.
I den antika hamnen i Limenas väntar båten Victoria, väl ombord serverar besättningen kaffe så vi vaknar till ordentligt!

Båten kommer att färdas i den riktning som vädret och vinden bestämmer. Under dagen görs flera stopp där du få simma och snorkla i det kristallklara vattnet. Längs vägen ser vi vyer av de höga bergen och den vackra naturen.

Vid lunchtid tar vi en längre paus för en BBQ med grekiska specialiteter som souvlaki, biffstek och sallader. Efter lunch fortsätter båten sin tur och vi får tid att koppla av och njuta. På eftermiddagen kommer vi till det sista stoppet för en simtur innan båten återvänder till Limenas.

Praktisk information

Var blir jag upphämtad när jag ska åka på en utflykt? Hur fungerar det med betalning eller dricks? Här hittar du allt du behöver veta om våra utflykter.