La Moet - The Cruise

Följ med på en vacker utflykt längs Phukets södra kust ombord på La Moet! Lunch och dryck ingår.

  Snabbfakta

 • Dag:
  Måndag Mellan 1/11-15/12 2024 går utflykten endast måndagar men därefter även lördagar resten av vintern 2024/2025.
 • Längd:
  Heldagsutflykt ca kl. 08.00-16.00
 • Pris:
  3250 THB per vuxen, 2450 THB per barn.

  Priserna för vintern 2024/2025: Vuxen: Mellan 1/11-15/12 2024 kostar utflykten 3250 THB, efter 15/12 3600 THB. Barn: Mellan 1/11-15/12 2024 kostar utflykten 2450 THB, efter 15/12 2700 THB. Barnpriset gäller för barn 4-11 år. Lunch, olika snacks och dryck ingår.
 • Språk:
  Skandinavisktalande guide.
 • Bra att ta med:
  Handduk och badkläder. Pengar.
 • Övrigt:
  Båtens rutt avgörs av väder och vind, och kan därför förändras. Detta avgörs den dag utflykten görs. Vissa turer går med skandinavisktalande guide. Pass eller passnummer behövs vid bokning av utflykten.
 • Så här bokar du:
  Utflykten kan under högsäsong vanligtvis bokas i förväg, antingen i samband med att du bokar din resa eller genom att logga in på ”Min sida”. I mån av plats samt i början och slutet av säsongen kan du normalt boka utflykten på resmålet genom att ta kontakt med en Vingvärd.
Det är många som har samma dröm, och som nu försöker göra den till verklighet. Men att hitta en unik upplevelse där man är nästan helt själv är i stort sett omöjligt.

Därför vill vi nu presentera en utflykt som uppfyller åtminstone något av din dröm.

För några år sedan sökte ett par på resande fot efter det unika. De fann det genom att sjösätta fartyget MV Phuket Champagne. Rutten varierar, men målet är tydligt; att visa en annan del av Phuket - de stränder som är minst besökta så att upplevelsen aldrig blir 'stressig och jäktig'.

Detta gör MV Phuket Champagne och dess besättning än i dag. Nästan varje dag sätter de kurs mot ännu fler oupptäckta stränder och kustnära platser som kan förtjusa dagens deltagare. Båten är byggd efter mottot 'gästerna i centrum', så både soldäck, avkoppling och faciliteter är på topp, precis som maten som anpassas efter gästerna.

MV Phuket Champagne erbjuder flera olika rutter. Vi har tillsammans med dem valt ut det som passar våra gäster bäst. Vi lämnar hamnen, på kurs mot en innehållsrik dag med två-tre badstopp då vi simmar vid båten på platser dit nästan ingen annan kommer. Vi rör oss längs Phukets södra kust och även om i stort sett alla andra arrangörer väljer öar väster eller öster om Phuket så finns det mycket att se och uppleva längs denna del av Phuket.

Upplevelserna kompletteras av god mat ombord, i ett tempo som ger gott om utrymme för både avkoppling och aktiviteter som snorkling och bad. Du väljer själv vad som passar dig bäst, och besättningens erfarenhet och dina förväntningar kommer tillsammans att ge dig en perfekt dag.

Praktisk information

Var blir jag upphämtad när jag ska åka på en utflykt? Hur fungerar det med betalning eller dricks? Här hittar du allt du behöver veta om våra utflykter.