Offroad i Taurusbergen med Buggy

På den här halvdagsutflykten kombineras fart, adrenalinrus och inte minst sevärd natur i ett paket. Upplev Taurusbergens svårtillgängliga grusvägar och natur på ett annorlunda sätt. Måltider och dryck ingår inte. Glöm inte körkortet!

  Snabbfakta

 • Dag:
  Måndag - lördag
 • Längd:
  Halvdagsutflykt
 • Pris:
  55 EUR per vuxen, 30 EUR per barn.

  Inga måltider ingår. Ta med en vattenflaska, det finns inget att köpa längs vägen.
 • Språk:
  Engelsktalande guide.
 • Bra att ta med:
  Bekväma kläder och skor som tål att bli dammiga. Kom ihåg körkortet!
 • Övrigt:
  Kom ihåg att ta med körkortet, behövs för att få köra en buggy. Minimiålder för att åka buggy är 8 år. Det går att sitta max 2 personer i en buggy. Utflykten rekommenderas inte till personer som har rörelsehinder, ryggskador eller är gravida.

  Obs, inga nybokningar efter 9/5. Bokningar som gjorts innan dess går som vanligt.
 • Så här bokar du:
  Utflykten bokar du enkelt och smidigt på resmålet genom att ta kontakt med en Vingvärd.
Följ med och kör buggy i den råa naturen och upplev omgivningarna på ett helt nytt sätt. Bakom ratten på en buggy får du uppleva både körglädje och Taurusbergen från en helt ny vinkel. Under utflykten besöker vi platser som inte går att nå med en vanlig bil eller buss. Här har du den perfekta utflykten för att engagera hela familjen, samtidigt som våra kunniga lokalguider ger kort information om både säkerhet, körning och inte minst de höjdpunkter som passeras på vägen.

Rutterna sträcker sig över 20-30 kilometer på vägar, stigar och offroad i skogarna omkring Taurusbergen. En fartfylld och innehållsrik tur som helt säkert blir en minnesvärd upplevelse för dig som inte är rädd för att få lite vägdamm och sand på kläderna.

Praktisk information

Var blir jag upphämtad när jag ska åka på en utflykt? Hur fungerar det med betalning eller dricks? Här hittar du allt du behöver veta om våra utflykter.