Se RCD Mallorca på Estadi Mallorca Son Moix

Nu har du möjligheten att se RCD Mallorca spela fotboll i världsklass på sin hemmaarena!

  Snabbfakta

 • Längd:
  Halvdagsutflykt ca kl. 17.00-22.00
 • Pris:
  70 EUR per vuxen, 40 EUR per barn.

  Barnpriset gäller 5-14 år. För barn 0-4 år är utflykten gratis. Matchbiljett och inträde till Estadi Mallorca Son Moix. Observera att priserna varierar utifrån matchens popularitet och datum.
 • Språk:
  Utflykten är på egen hand.
 • Bra att ta med:
  Biljetterna hämtas ut i biljettkassan på arenan, vänligen ta med ID-handling.
 • Övrigt:
  Om matchen skulle flyttas eller ställas in har du rätt till att avboka din utflykt och få pengarna tillbaka. Transfer till och från arenan sker på egen hand.
 • Så här bokar du:
  Utflykten bokar du enkelt och smidigt på resmålet genom att ta kontakt med en Vingvärd.
RCD Mallorca
Den 5 mars 1916 registrerades RCD Mallorca hos det spanska fotbollsförbundet, ett datum som klubben antar som sitt grunddatum. Säsongen 2021/2022 återvände RCD Mallorca till elitkategorin för spansk fotboll efter att ha slutat på andra plats i 2:a divisionen. Denna säsong spelar RCD Mallorca i spanska fotbollens finrum, La Liga, mot bland annat mot Real Madrid och FC Barcelona. RCD Mallorcas huvudtränare är Javier Aguirre som tidigare tränade storklubben Atlético de Madrid.

Estadi Mallorca Son Moix
Arenan är beläget intill industriområdet Ca'n Valero cirka tre kilometer från centrala Palma. Här finns det fyra läktare -Sol, Cubierta, Fondo Norte och Fondo Sur och arenan är jämförbar med de modernaste i Europa. Arenan har även en officiell RCD Mallorca-butik där du kan köpa säsongens alla kit, sportkläder och souvenirer.

Placering på biljetter
Du kommer att bli placerad på den östra sidan av arenan. Det är inte möjligt att reservera specifika platser/områden på läktaren i förväg. Vi gör alltid det yttersta för alla personer på samma bokning (eller som reser tillsammans på annat sätt) ska tilldelas platser bredvid eller nära varandra. Se bilder för arenaöversikt.

Våra fotbollsbiljetter säljs enbart til RCD Mallorca-supportrar eftersom alla biljetterna är på hemmasektionen på Estadi Mallorca Son Moix.

Matcher
25/5 RCD Mallorca - Valencia CF kl. 19.30
6/6 RCD Mallorca - Rayo Vallecano, prelimininärt datum kan komma att ändras

Praktisk information

Var blir jag upphämtad när jag ska åka på en utflykt? Hur fungerar det med betalning eller dricks? Här hittar du allt du behöver veta om våra utflykter.