Se UD Las Palmas på El Estadio Gran Canaria

Se fotboll i världsklass under din semester! Nu har du möjligheten att se en La Liga-match med UD Las Palmas.

  Snabbfakta

 • Längd:
  Halvdagsutflykt , ca kl. 16.00-23.00, starttid varierar.
 • Pris:
  85 EUR per vuxen, 53 EUR per barn.

  OBS! Priserna varierar utifrån matchens popularitet och datum. Pris för matcher per vuxen/barn inom kategori 1: 155/90 Euro, kategori 2: 85/53 Euro och kategori 3: 68/38 Euro. Du ser nedan vilken kategori respektive match har. Barnpriset gäller 0-7 år. Transport, matchbiljett och inträde till El Estadio Gran Canaria ingår.
 • Språk:
  Skandinavisktalande guide.
 • Bra att ta med:
  ID handling och varma kläder (speciellt under vintersäsongen då kan det vara riktigt kallt på kvällarna i Las Palmas). Biljetterna hämtas ut i biljettkassan av vår skandinaviska guide på arenan.
 • Övrigt:
  Om matchen skulle flyttas eller ställas in har du rätt till att avboka din utflykt och få pengarna tillbaka.
 • Så här bokar du:
  Utflykten bokar du enkelt och smidigt på resmålet genom att ta kontakt med en Vingvärd.
Följ med på en spännande kväll i fotbollens anda! Vi åker buss till arenan och ser UD Las Palmas spela fotboll i världsklass. Efter matchen tar bussen dig tillbaka till ditt hotell.

UD Las Palmas
Den 22 augusti 1949 registrerades UD Las Palmas hos det spanska fotbollsförbundet efter ett hårt och långt arbete för att få med Gran Canaria i den nationella ligan. Laget bildades genom en hopslagning av de fem största klubbarna på ön och tack vare denna hopslagning har många spelare stannat på ön. Vilket i sin tur har lett till att UD Las Palmas har kunnat stå upp mot de största klubbarna.

Säsongen 2023/2024 återvänder UD Las Palmas till finrummet inom spansk fotboll, La Liga, efter att ha slutat på andra plats i 2:a divisionen. UD Las Palmas kommer bland annat spela mot storlag som Real Madrid och FC Barcelona och väntan på dessa matcher har varit lång. Senaste UD Las Palmas spelade i La Liga var 2017/2018 så de blågula-hemmafansen kommer troligen bjuda på en härlig stämning på El Estadio Gran Canaria.

El Estadio Gran Canaria
Arenan invigdes i maj 2023 och har en kapacitet på 32 400 åskådare. Arenan har en officiell UD Las Palmas-butik där du kan köpa säsongens alla kit, sportkläder och souvenirer. I 'Fan Zone' kan du spendera tid innan match och ta del av ett utbud av aktiviteter designade för alla åldrar som bland annat gummibåtar, fotbollsslott, hoppslott och ansiktsmålning.

Placering på biljetter
Du kommer att bli placerad i Sur Lateral och då först och främst i A22. Det är inte möjligt att reservera specifika platser/områden på läktaren i förväg. Vi gör alltid det yttersta för alla personer på samma bokning (eller som reser tillsammans på annat sätt) ska tilldelas platser bredvid eller nära varandra. Se bilder för arenaöversikt (Sur Lateral mellangrön samt ljusgrön).

Våra fotbollsbiljetter ligger i en 'färgneutral' del av arenan så oavsett om du hejar på hemmalaget eller bortalaget kan du boka biljetter med oss.

Biljetter till matcher inom kategori 1 samt 2 släpps upp till försäljning ett par veckor innan matchdagen.

Matcher
26/5 UD Las Palmas - Deportivo Alavés, bekräftat datum (kategori 3)

Praktisk information

Var blir jag upphämtad när jag ska åka på en utflykt? Hur fungerar det med betalning eller dricks? Här hittar du allt du behöver veta om våra utflykter.