Krabi Highlights

Följ med till några av Krabi-områdets vackraste öar och stränder ombord på en speedboat. Enklare frukost, lunch, snacks och dryck ingår.

  Snabbfakta

 • Dag:
  Måndag och fredag
 • Längd:
  Heldagsutflykt kl. 05.00-16.00
 • Pris:
  4100 THB per vuxen, 2900 THB per barn.

  Barnpriset gäller för barn 4-12 år. Transfer, enklare frukost, picknicklunch, snacks, dryck (ej alkoholhaltig), frukt, entréavgift till nationalpark ingår.
 • Språk:
  Engelsktalande guide.
 • Åldersgräns:
  För att delta på denna utflykt behöver du vara 4 år eller äldre.
 • Bra att ta med:
  Badkläder, handduk, solfaktor
 • Övrigt:
  Exakt rutt beror på lokala förhållanden, framförallt vind och tidvatten. För att förbättra komforten för alla passagerare, rekommenderar vi att du tar med öronproppar om du är känslig för höga ljud. Vissa sittplatser på båten kan vara mer utsatta för motorbuller. Utflykten passar inte dig som har ryggproblem och av försäkringsskäl tillåts inte gravida eller passagerare över 75 år att delta på denna utflykt. Pass eller passnummer behövs vid bokning av utflykten.
 • Så här bokar du:
  Utflykten kan under högsäsong vanligtvis bokas i förväg, antingen i samband med att du bokar din resa eller genom att logga in på ”Min sida”. I mån av plats samt i början och slutet av säsongen kan du normalt boka utflykten på resmålet genom att ta kontakt med en Vingvärd.
Tidigt på morgonen lämnar vi Phuket ombord på en speedboat, med kurs på några av Krabi-områdets vackraste stränder. Vår första anhalt är en ögrupp med bland annat Tup Island, Chicken island och Mo Island ingår. Vid Poda Island stannar vi till för att bada och utforska de mjuka vita stränder som omger dessa öar.

Därefter tar vi oss till Koh Hong där en smakrik Thaibuffé serveras samtidigt som du blickar ut över stranden och den vackra omgivningen. Här finns även tid för bad och för dig som vill se dig omkring är ett tips att gå upp till utkiksplatsen för fantastiska vyer.

Efter detta så beger vi oss mot på Lao Lading för ett fotostopp samt en snabbt dopp för den som är sugen, innan vi åker tillbaka till Royal Phuket Marina där transferbussen väntar för att ta dig tillbaka till hotellet.

Praktisk information

Var blir jag upphämtad när jag ska åka på en utflykt? Hur fungerar det med betalning eller dricks? Här hittar du allt du behöver veta om våra utflykter.