Rancho Grande

Följ med på en festlig utflykt för både stora och små! Vi åker till en gård belägen i Son Serra de Marina och blir cowboys för en kväll!

  Snabbfakta

 • Dag:
  Onsdag - fredag
 • Längd:
  Kvällsutflykt , ca kl. 17-22.30.
 • Pris:
  73 EUR per vuxen, 63 EUR per barn.

  Middag, sangria och vatten ingår. Det finns två olika typer av biljetter. Du som inte vill rida köper biljetten "Sangria-expressen" och åker med häst och vagn. Du som vill rida köper biljetten med inkluderad hästridning (pris för vuxen 82 euro och 70 euro för barn).
 • Språk:
  Utflykten är på egen hand.
 • Bra att ta med:
  Bekväma kläder och skor och en varmare tröja till kvällen.
 • Så här bokar du:
  Utflykten bokar du enkelt och smidigt på resmålet genom att ta kontakt med en Vingvärd.
I den gyllene solnedgången rider vi ut i det storslagna landskapet på den mallorkinska prärien. Efter en stund stannar vi till för att släcka törsten och ta en välförtjänt paus mitt i den vackra naturen.

Det finns olika grupper att rida i: turbo, miniturbo och automatisk. Rancho Grandes cowboys ser till att vi kommer i rätt grupp. Du måste dock inte rida för att delta i denna trevliga kväll. Vill du inte rida kan du åka med i prärievagnen – 'Sangriaexpressen'.

Tillbaka på ranchen borstar vi av oss dammet och tar en svalkande dryck medan grillarna tänds. Vi slår oss sedan ner vid långbord och serveras nygrillat kött, alioli, sallad och bröd tillsammans med ett svalkande glas sangria eller läsk. Alla eventuella stela muskler mjukas sedan upp när vi under ledning av ranchens cowboys radar upp oss till 'line dance' under stjärnhimlen. Det bjuds även på en flamencoshow under kvällen. En festlig utflykt för både stora och små.

Praktisk information

Var blir jag upphämtad när jag ska åka på en utflykt? Hur fungerar det med betalning eller dricks? Här hittar du allt du behöver veta om våra utflykter.