Sol, bad och snorkling

Välkommen på en härlig dag ute till havs! Vi styr båten mot St George Island även kallas Kaninön där vi kommer spendera dagen. Här får du tid att upptäcka just ditt smultronställe och du får även chansen till salta havsbad.

  Snabbfakta

 • Dag:
  Måndag Startdatum för denna uflykt kommer inom kort.
 • Längd:
  Heldagsutflykt ca kl. 10.00-16.00
 • Pris:
  37 EUR per vuxen, 28 EUR per barn.

  Barn mellan 0-4 år. Barnpriset gäller åldrarna 5-10 år. Lunch med grekisk sallad, tzatziki och bröd ingår. Drycker finns att köpa ombord.
 • Språk:
  Utflykten är på egen hand.
 • Bra att ta med:
  Badkläder, handduk och vattenflaska.
 • Övrigt:
  Snorklingsutrustning kan lånas ombord.

  Båten avgår från hamnen i Petra och hämtar upp fler passagerare vid hamnen i Molivos. Transport till och från hamnen i Molivos respektive Petra tillkommer, den sker på egen hand.
 • Så här bokar du:
  Utflykten bokar du enkelt och smidigt på resmålet genom att ta kontakt med en Vingvärd.
För majoriteten av Lesbos besökare är avkoppling syftet med resan. Den kan nås på många sätt, men istället för att dela strand med alla andra kan vi nu erbjuda avkoppling i en mer intim och avskild miljö.

Vi syftar på båten Mercury som bara har plats till 25 personer, vilket gör turen aningen speciell i jämförelse med många andra båtturer i Medelhavet.

Vårt första stopp göras vid Ambelia Beach för salta havsbad och en stunds avkoppling.

Vårt mål för dagen är den omtalade Kaninön. På ön finns tid för upptäcksfärder på egen hand. Under tiden ordnar kaptenen en härlig sallad från det grekiska köket, frukt och uppfriskande drycker.

Utöver de sköna timmarna ombord på båten kommer vi även att få chansen att uppleva livet under havsytan. Du som vill kan låna snorkel och cyklop för att utforska vad som döljer sig under ytan. St. George kallas i folkmun för Kaninön, tack vare det stora antal kaniner som lever vilt på ön.

Praktisk information

Var blir jag upphämtad när jag ska åka på en utflykt? Hur fungerar det med betalning eller dricks? Här hittar du allt du behöver veta om våra utflykter.