Jeepsafari

Upplev Turkiets skönhet på ett sätt som bara fyrhjulsdrift kan erbjuda. På denna jeepsafari tar du dig in i Turkiets djupa skogar, och eftersom bilen saknar tak kommer du otroligt tätt på naturen. Lunch ingår.

  Snabbfakta

 • Dag:
  Onsdag , fredag och söndag.
 • Pris:
  40 EUR per vuxen, 20 EUR per barn.

  Lunch ingår, välj mellan kyckling och fisk, som serveras med sallad och bröd. Drycker finns att köpa. Observera att båtturen är mot extra avgift.
 • Språk:
  Engelsktalande guide.
 • Bra att ta med:
  Kamera, bekväma kläder, solskydd och fickpengar.
 • Övrigt:
  Utflykten rekommenderas inte till personer som har rörelsehinder, ryggskador eller är gravida.
 • Så här bokar du:
  Utflykten bokar du enkelt och smidigt på resmålet genom att ta kontakt med en Vingvärd.
Vår första anhalt är vid en trivsam. lokal apelsinodling. Här kan man köpa sig en förfriskning i form av färskpressad apelsinjuice och se de redskap de lokala använder i vardagen. Härifrån kör vi vidare genom det vackra landskapet till en liten by. Längs vägen blir det vattenkrig med de andra jeeparna, skönt svalkande i sommarhettan.

I den lilla byn bjuds vi på te och kan se ett typiskt turkiskt hus. Vi ser hur byborna bor och hur de lagar de kända Gözleme-pannkakorna. Om man vill kan man köpa med sig lokala produkter hem.

Sedan lämnar vi vägen och kör ut på mindre stigar för verkligen komma nära landskapet, med höga berg och små byar. Längs vägen stannar vi här och där för att njuta av solen och vinden. Därefter är det dags för en typisk turkisk lunch innan de som vill avrundar dagen med en båttur (ingår inte i priset) för att sedan återvända mot Side.

Praktisk information

Var blir jag upphämtad när jag ska åka på en utflykt? Hur fungerar det med betalning eller dricks? Här hittar du allt du behöver veta om våra utflykter.