Krabis paradisöar

Den här utflykten passar utmärkt för dig som vill se vacker natur och njuta av sol och bad! Lunch ingår.

  Snabbfakta

 • Dag:
  Onsdag
 • Längd:
  Heldagsutflykt , ca kl. 08.30-16.30.
 • Pris:
  3000 THB per vuxen, 1800 THB per barn.

  Angivet pris gäller för vintern 2023/2024. Priserna för vintern 2024/2025: vuxen, 3300 THB och barn 2200 THB. Lunch ingår, drycker finns att köpa.
 • Språk:
  Skandinavisktalande guide.
 • Bra att ta med:
  Badkläder och handduk. Kom ihåg att vi tillbringar största delen av dagen i solen.
 • Övrigt:
  Lån av snorklingsutrustning liksom inträdesavgift till naturparker ingår. Pass eller passnummer behövs vid bokning av utflykten.
 • Så här bokar du:
  Utflykten kan under högsäsong vanligtvis bokas i förväg, antingen i samband med att du bokar din resa eller genom att logga in på ”Min sida”. I mån av plats samt i början och slutet av säsongen kan du normalt boka utflykten på resmålet genom att ta kontakt med en Vingvärd.
Vi börjar dagen med att gå ombord på en speedboat som tar oss till Phi Phi-öarna, kanske de mest kända öarna i närheten av Krabi. Under båtresan gör vi en liten bad- och snorklingspaus vid ön Koh Sii eller Koh Gai, så du kan beundra den färgrika världen under havsytan.

Härifrån fortsätter vi till Nui Bay där du kan ta ännu ett dopp i det kristallklara vattnet. Nui Bay är en av paradisstränderna på Phi Phi-öarna.

Från Nui Bay fortsätter vi till Bamboo Island, där sanden är vit och vattnet turkosblått. Bamboo Island är utan tvivel en av de vackraste öarna i området runt Krabi. Det finns ett litet korallrev vid ön, och du kan lätt utforska det från stranden. Här äter vi vår medhavda picknick-lunch, och du har gott om tid att njuta av sol, bad och snorkling.

Praktisk information

Var blir jag upphämtad när jag ska åka på en utflykt? Hur fungerar det med betalning eller dricks? Här hittar du allt du behöver veta om våra utflykter.