Eftermiddagskryssning med Afrikat 69

Följ med ombord på en fin katamaran och upplev en skön och avkopplande eftermiddag på havet. Vi seglar ut från Puerto Rico och under turen kastar vi ankare i en avskild bukt där du kan bada direkt från båten. För mer äventyr till havs kan du passa på att snorkla och åka speedbåt. Båten seglar i perioden 7/6-25/10 2024.

  Snabbfakta

 • Dag:
  Tisdag , torsdag, fredag och söndag i perioden 25/6-14/7. Se hela sommarens program sist i utflyktsbeskrivningen.
 • Längd:
  Halvdagsutflykt ca kl. 13.30-20.00 (kl. 14.30-19.00 utan busstransport).
 • Pris:
  75 EUR per vuxen, 50 EUR per barn.

  Barnpriset gäller för barn 2-10 år. Transport till och från hamnen i Puerto Rico ingår (gäller inte för hotellen i Puerto Rico, Puerto de Mogán och Las Palmas). Dessutom ingår en lätt måltid och fri dryck (öl, sangria, läsk, juice och vatten) under hela kryssningen.
 • Språk:
  Utflykten är på egen hand. Båtens personal talar engelska.
 • Bra att ta med:
  Badkläder, handduk och solkräm.
 • Övrigt:
  Båten är anpassad för dig med funktionshinder. Kontakta Vingvärden om du vill beställa specialtransport till och från båten.
 • Så här bokar du:
  Utflykten kan under högsäsong vanligtvis bokas i förväg, antingen i samband med att du bokar din resa eller genom att logga in på ”Min sida”. I mån av plats samt i början och slutet av säsongen kan du normalt boka utflykten på resmålet genom att ta kontakt med en Vingvärd.
Vi lägger ut från Puerto Rico med katamaranen Afrikat 69 för en trivsam och avkopplande eftermiddag på havet. Här kan du sitta på däck och njuta av havsbrisen medan vi långsamt färdas utmed kusten. Har vi tur får vi se delfiner som är vanliga i dessa farvatten.

Vi kastar ankare i en avskild bukt där du kan bada direkt från båten och delta i olika aktiviteter som snorkling och speedbåt (ingår i priset). Om du vill prova vattenskoter eller parasailing kan det arrangeras mot en extra avgift. Du bokar i så fall detta när du är ombord på båten och betalar till besättningen ombord. Observera att vid blåst eller höga vågor erbjuds inte vattenskoter och parasailing.

Senare på turen serveras en lätt måltid. Alla dagar utom onsdag och lördag kan vi dessutom njuta av skön live musik ombord, normalt från Afrikats egen saxofonist. Vi är tillbaka i Puerto Rico omkring kl. 19.00 och utflykten passar därför perfekt för dig som vill göra en utflykt lite senare på dagen men ändå hinna med en eventuell middag på hotellet.

Katamaranen Afrikat 69, som togs i bruk 2017, är ett lyxigt och modernt fartyg med gott om utrymme. Ombord finns ett stort soldäck, bar och cocktailmaskin.

Under sommaren 2024 seglar båten följande dagar:
25/6-14/7: Tisdag, torsdag, fredag och söndag
15/7-31/8: Alla dagar
1/9-25/10: Tisdag, torsdag, fredag och söndag
Båten seglar inte söndag 14/7.

Praktisk information

Var blir jag upphämtad när jag ska åka på en utflykt? Hur fungerar det med betalning eller dricks? Här hittar du allt du behöver veta om våra utflykter.