Magic Dolphin Katamaran - Förmiddag

På Magic Dolphin blir du väl omhändertagen av katamaranens personal så att du kan ägna dig åt avkoppling. Slappna av och njut av solen medan vi skummar över vågorna och får vackra vyer över havet och Madeiras kustlinje.

  Snabbfakta

 • Dag:
  Alla dagar.
 • Längd:
  Halvdagsutflykt ca kl. 10.00-13.00.
 • Pris:
  35 EUR per vuxen, 18 EUR per barn.

  Mat och dryck ingår inte, men det finns möjlighet att köpa dryck och lättare snacks ombord. Under turen görs inget badstopp. Tider och priser under perioden juli-augusti: 09.00-11.30. 38 EUR per vuxen och 18 EUR per barn. Samling i hamnen cirka 30 minuter före avgång.
 • Språk:
  Engelsktalande guide.
 • Bra att ta med:
  Solskydd och varm tröja för blåsigare dagar.
 • Övrigt:
  Mötesplats: Vid Magic Dolphins kontor i Funchals Marina. Kontoret finns på adressen Acesso à Marina do Funchal.

  Alla Vings utflykter där man får uppleva djur har granskats och godkänts av World Animal Protection, för att säkerställa att djuren inte på något vis kommer till skada. Läs mer om Vings samarbete med
  WAP
  .
 • Så här bokar du:
  Utflykten kan under högsäsong vanligtvis bokas i förväg, antingen i samband med att du bokar din resa eller genom att logga in på ”Min sida”. I mån av plats samt i början och slutet av säsongen kan du normalt boka utflykten på resmålet genom att ta kontakt med en Vingvärd.
Vi färdas längs med kusten samtidigt som vi håller utkik efter delfiner, valar och sköldpaddor, till dess att vi gör ett stopp för att beskåda en av de högsta havsklipporna i världen.

Missa inte denna chans att få se ön från havssidan!

Praktisk information

Var blir jag upphämtad när jag ska åka på en utflykt? Hur fungerar det med betalning eller dricks? Här hittar du allt du behöver veta om våra utflykter.