Valskådning med buss och båt – heldag

Följ med på en härlig heldagsutflykt ute till havs där du har möjlighet att se valar i deras naturliga miljö och samtidigt njuta av de vackra omgivningarna. Denna utflykt arrangeras januari-mars.

  Snabbfakta

 • Dag:
  Tisdag , torsdag och lördag
 • Längd:
  Heldagsutflykt , körs endast under januari-mars, se utflyktsprogrammet. Busstransfern till Las Cañitas tar cirka 1,5 timme från Punta Cana och 2 timmar från Bayahibe i vardera riktningen.
 • Pris:
  159 USD per vuxen, 95 USD per barn.

  Lunch och en dryck ingår. Övriga drycker finns att köpa.
 • Språk:
  Engelsktalande guide.
 • Bra att ta med:
  Oömma kläder, bekväma skor, badkläder, handduk, solkräm, insektsmedel och kontanter.
 • Övrigt:
  Inträde till nationalparken ingår.


  Alla Vings utflykter där man får uppleva djur har granskats och godkänts av World Animal Protection, för att säkerställa att djuren inte på något vis kommer till skada. Läs mer om Vinngs samarbete med Läs mer om
  WAP
  .
 • Så här bokar du:
  Utflykten bokar du enkelt och smidigt på resmålet genom att ta kontakt med en Vingvärd.
Vi inleder dagen med att lämna hotellen i Punta Cana och Bayahibe för att kör längs kusten genom det vackra landskapet med både kakao- och kaffeplantager till Miches. Där går vi ombord på båtarna som kommer ta oss ut till knölvalarnas tummelplatser där vi kan njuta av att se dem leka och samtidigt ta spektakulära foton.

Vi fokuserar på att uppleva valarna och deras kalvar i deras naturliga miljö och på deras villkor. Det innebär att valarna själva väljer hur mycket de visar upp sig för oss. Detta unika stopp på utflykten är en nästan magisk föreställning som bara äger rum i Bahia de Samaná. Sedan fortsätter vi till ön Cayo Levantado, även känd som Bacardi Island. Här kan du ta ett dopp i havet medan du väntar på att lunchen ska serveras.

Ving samarbetar med WAP (World Animal Protection) som kontrollerar alla partners vi jobbar med. Att beskåda djuren lugnt och stilla utan att det på något sätt stör eller påverka djuren är acceptabelt enligt WAP. Denna utflykt uppfyller dessa krav.

Praktisk information

Var blir jag upphämtad när jag ska åka på en utflykt? Hur fungerar det med betalning eller dricks? Här hittar du allt du behöver veta om våra utflykter.