Löparresa till Kroatien i maj

Ta din Löpning till nästa nivå tillsammans med Next Level Running:s Head Coach Tor Pöllänen!

När: 9-16 maj 2020
Var: Waterman Supetrus Resort, SupetarBrac
Pris per person: Från 9.595:-, enkelrumstillägg från 1.900:-
Res från: Stockholm


Anmälan

I priset ingår:

 • Klimatkompenserad flygresa
 • Del i lägenhet
 • Mat ombord på flyget
 • Transfer
 • Bagage
 • Träningsprogram

Mer om resan

Följ med oss till den vackra ön Brac i Kroatien där av en av Sveriges bästa löpcoacher Tor Pöllänen utlovar en välfylld löparvecka med fullt fokus på att göra dig till en mer fullfjädrad löpare. Resan passar för både för dig som ska starta i något av loppen under TCS Lidingöloppshelgen och för dig som vill utvecklas som löpare utan något speciellt lopp i sikte. Här kommer du få tillspetsad löpteknik såväl som effektiv och kul löpträning som gör avstamp i hur löpareliten tränar.

Extra bra med den här löparresan är att kompisen, partnern eller resten av familjen kan följa med då vi åker till vårt hotell Waterman Supetrus där det finns mängder av aktiviteter för både stora och små. Själva löpträningen utgör bara delar av varje dag så det kommer även att finnas gott om tid att slappa och umgås.

Mer information om Next Level Running och Coach Tor finner du på på www.nextlevelrunning.se

Läs mer Den här löparresan kräver inte några förkunskaper och är designad att vara rolig och utvecklande för nybörjare såväl som mycket erfarna löpare. Det är inte heller ett måste att satsa mot just TCS Lidingöloppet för att dra nytta och uppskatta denna resa. Berätta gärna lite om dig själv som löpare och vad du vill ha ut av resan vid anmälan – så anpassar vi planeringen.
 
Separat nybörjarpass i löpteknik på temat "Kom igång med din löpning" kommer erbjudas medresenärer som valt att inte delta på själva löpardelen av resan.
 
Löpträningens huvudfokus ligger på kapacitets- och kunskapsutveckling. Träning kommer huvudsakligen utföras på grusvägar, i backar och på en gräsyta i närheten av hotellet såväl som utmed den långa fina strandpromenaden.
Dölj

Att se fram emot:

 • Utveckling av löpteknik, löpekonomi och löpkoordination med stort fokus på individuell feedback
 • En ändamålsenlig mix av givande kvalitetspass: intervaller, fartlek, tempolöpning och backträning
 • Lugn upplevelseorienterad distanslöpning
 • Genomgång av styrka och rörlighet för löpare 
   
  Läs mer  - Föreläsning - Ta din löpning till nästa nivå 
   - Vilodag med fri aktivitet 
   - Möjlighet till individuell konsultation och coaching 
   - Under sommaren kommer ett nivåbaserat träningsprogram  skickas ut till deltagarna som med fördel kan följas för bästa förberedelser inför resan och Lidingöloppet.
  Dölj
Tor Pöllänen

Tor Pöllänen

Löpcoach och fd. landslagslöpare

Löpcoach och landslagsmeriterad 400m och 800m-löpare som nyligen hoppade en karriär inom näringslivet för att ägna sig åt sin passion – löpträning och målförverkligande!

Coach till flertalet elitlöpare såväl som motionärer och har coachat i över 15 år. Känd för sitt lätta steg och välslipade löpteknik – något som Tor i hög utsträckning lyckas överföra till sina adepter.

Flyginformation

Flyginformation

Stockholm
Avresa Arlanda 9 maj kl. 16:15, ankomst Kroatien 19:00
Ankomst Arlanda 16 maj kl. 22:35, avresa från Kroatien 19:50

Klimatkompenserade flygresor

Klimatkompenserade resor

Vi klimatkompenserar alla flygresor oavsett flygbolag. Dessutom klimatkompenserar vi också ditt boende om du bor på Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels eller Ocean Beach Club, samt alla våra transfers på resmålen. Bra va?

Frågor om resan?

E-post: konferens@ving.se
Ving Grupp & Konferens tel: 0771-345 678