Klassikerhotell hos Ving

ICA-KLASSIKERCERTIFIERAT HOTELL

Sunwing Makrigialos Beach - perfekt för dig som gör en ICA-klassiker

Nu presenterar vi vårt första ICA-klassikercertifierade hotell som är en av våra grekiska favoriter, Sunwing Makrigialos Beach.

Även om du har två-tre månader på dig för varje aktivitet när du gör en ICA-klassiker* är det skönt att kunna hålla igång träningen och de goda vanorna även under semestern.

Om du reser till Sunwing Makrigialos Beach har du fina möjligheter för promenader (för den som vill går det att låna gångstavar), jogging, simning och fri tillgång till ett stort gym där det finns motionscyklar med härlig utsikt.
Hotellet ligger vid en av de finaste stränderna på Kreta och erbjuder även god mat och dryck samt många olika träningspass som yoga, core, vattengympa m.fl. Du kan även ta härliga vandringar på egen hand i området.

*ICA-klassikern bygger på alla de lopp som ingår i En Svensk Klassiker. Men istället för att genomföra hela sträckorna under en och samma dag, har du flera månader på dig att dela upp sträckan på så många träningspass du vill och du kan även använda dig av olika träningsalternativ. Alla moment innehåller flera varianter som påminner om ursprungsgrenen, för att du ska kunna delta oavsett väder och förkunskaper. Lär mer och kom igång här: https://www.icaklassikern.se/.

ICA klassikercertifierat hotell

På ett ICA-klassikercertifierat hotell hittar du:

  • Digitalt utmärkta löprundor/promenadrundor
  • Löpband
  • Gångstavar för utlåning
  • Crosstrainer
  • Motionscyklar
  • Pool
  • Roddmaskin
Sunwing Makrigialos Beach

Sunwing Makrigialos Beach

Härliga Sunwing Makrigialos Beach är det perfekta hotellet för dig som gör ICA-klassikern. Hotellet passar både för dig som tränar själv, tillsammans med vänner, eller om du vill träna samtidigt som resten av familjen har det bra på hotellet. Oavsett vad man önskar finns här många olika alternativ att välja mellan.