Yogakurser på Sunwing

Nu erbjuder vi yogakurser på våra Sunwing hotell, boka en resa under de datum som står angivet, och välj yogapaketet som tillval när du bokar din resa.

Yoga på sunwing

Yoga – 3 dagarspaket

Vill du lära dig mer om yoga under semestern? Under 3 dagar får du möjlighet att prova på att börja dagen med dynamisk ashtangayoga som väcker upp kroppen och bygger styrka, balans och flexibilitet. Dagen avslutas med avslappnande och mjuk yinyoga där vi stillar sinnet och stretchar kroppens bindväv. I paketet ingår även en föreläsning om yoga och återhämtning.
Tillgängligt på
Sunwing Kallithea (Planering pågår för detta event, exakta datum är ännu ej fastställt.)

Yoga för män på Sunwing

Nybörjaryoga för män

Har du fått höra att du borde prova yoga? Nu har du chansen! Om du känner dig lite stel och är nyfiken på vad yogan kan göra för dig kan du testa 3 yogaklasser - bara för män - under din semester. Vi kommer att jobba med styrka, rörlighet och flexibilitet samtidigt som vi fokuserar på medveten närvaro.
Tillgängligt på
Sunwing Kallithea (Planering pågår för detta event, exakta datum är ännu ej fastställt.)

Tillval för en mer aktiv semester

Träningskit till rummet

Boka vårt tränings-kit med yoga-matta, gummiband lätt, medium och hård, excertube medium och Flowin Pads set. Du får även en översikt med olika övningar.
Tillgängligt på
Sunprime Atlantic View
Ocean Beach Club Gran Canaria

Personlig tränare

Med en personlig tränare får du hjälp med att skräddarsy din träning. Våra professionella tränare är med dig under hela passet och erbjuder allt från enklare kostrådgivning till att lägga upp individuellt anpassade träningsprogram.
Finns tillgängligt på flertalet hotell
Hotell med personlig tränare