Utsikt över katedralen i Palma

En härlig liten storstad

Palma

Weekend till Palma

Hos Ving hittar du härliga weekendresor till Palma

För många är Mallorca synonymt med sol och bad, men året om är det härliga lilla storstaden Palma perfekt för en weekendresa.

År efter år besöks Mallorca av sol och badresenärer, men vad många missar är ett besök i Palma. Planera in en weekendresa till Palma och överraskas av allt staden har att erbjuda, och skulle du längta allt för mycket till sol och bad, är det inte långt till stranden.

Trendiga Palma passar perfekt för dig som söker en lagom stor stad, här finns ett brett utbud av kultur, mysiga kvarter som Santa Catalina, restauranger och barer. I vårt stora utbud av hotellhittar du allt från enklare alternativ, till hotell med pool för den badsugna till hotell som passar perfekt för en lyxig weekend i Palma.

Tips på weekendresor till Palma

Aktiviteter för en weekendresa till Palma

Här hittar du aktiviteter för en weekend i Barcelona, oavsett om du reser med familjen, eller letar efter tips lite utanför de vanliga turiststråken.

Torg i Valldemosa

Mallorcaguide

Vill du upptäcka mer av Mallorca under din weekendresa till Palma är det lätt att ta sig runt ön med buss eller hyrbil. Här guidar vi till några av alla de ställen på ön som är värda ett besök.

Boka din weekendresa till Palma

Alla årstider har sin charm i, så boka din nästa weekendresa till Barcelona när det passar dig.