Shoppingtips

LONDON • PARIS • NEW YORK • BARCELONA • BERLIN

SHOPPING
I VÄRLDSKLASS

Spännande shoppingtips

För dig som älskar shopping finns allt du behöver i de större metropolerna. Här tipsar våra citykorrar både om större, klassiska varuhus men även små och udda pärlor till exempel second hand-butiker i några av världens bästa shoppingstäder.

LONDON
PARIS

Second hand

75004 Paris (karta)

Shoppa Second hand i området Le Marais! Fullt med kläder huller om buller och även fullt med folk som alla hoppas på det stora fyndet. Detta är atmosfären i de små second handbutikerna i området Marais. Det är alltså väl värt att rota runt bland klädhögarna.

NEW YORK
BARCELONA

Vackra och smarta prylar

Carrer d'Astúries, 38 (karta)

Olokuti - en perfekt affär om du är ute efter en present till någon eller ett speciellt minne till dig själv. Vackra smycken, fina anteckningsböcker, smarta väskor och coola klänningar här. Allt i affären är ekologiskt och fair trade.

BERLIN

Shoppingens hjärta i Berlin

Mulackstraße (karta)

Gatan Mulackstrasse ligger direkt i Mittes shoppinghjärta nära Weinmeisterstrasse – fashionistans mesta tunnelbanestopp! Håll hårt i plånboken, finns massor att shoppa! Kring Weinmeisterstrasse hittar man dessutom det mesta man vill ha i form av stora märken som Adidas, Paul Smith, Urban Outfitters etc.