Vings tågsemester

Tågresor

Är du en av alla de som har längtat efter att åka på tågsemester? Vårt systerbolag Globetrotter erbjuder unika tågupplevelser på spännande platser runtom i världen.

Att åka på tågsemester passar dig som vill se den vackra naturen passera förbi genom fönstret, samtidigt som du upptäcker mer av ett land. Att kunna luta dig tillbaka och njuta av de skiftande landskapen utanför.

Resor med Lyxtåg

Lyxtåg

Gör drömmen till verklighet

Resor med lyxtåg

Semestra ombord på ett lyxtåg

Har du alltid drömt om att resa med Orientexpressen, uppleva Rovos Rail i Sydafrika, eller njuta av det skotska höglandet i en lyxig kupé?

Vårt systerföretag Globetrotter är experter på lyxresor med tåg över hela världen. Njut av fantastisk service ombord och se fantastiska landskap susa förbi utanför
fönstret. Under en tågresa gör du spännande stopp längs vägen, blir serverad extraordinär mat och dryck i restaurangvagnen, och sover gott i en lyxig kupé som kan jämföras med det bästa hotellrum.

Globetrotters tågresor
Genom att trycka på länken skickas du vidare till vårt systerföretag Globetrotters hemsida

Inspiration

Vings första tågsemester

I slutet av september 2019 gick Vings första tågsemester av stapeln, i samarbete med outdoorbyrån Systrar i bergen. En förväntansfull grupp tog sig från Stockholm till Davos i schweiziska Alperna för att vandra.

Läs om vår första tågresa