Hotell (47)

Resor till Nederländerna

Boka en resa till Nederländerna och vackra Amsterdam, vandra längs kanalerna och insup den avslappnade atmosfären.
Nederländerna kallas ofta Holland i dagligt tal, trots att Holland egentligen är en region i västra delen av landet. Det är i Holland som landets officiella huvudstad Amsterdam ligger, och det också där du bor när du bokat din paketresa till Holland med Ving. Du kan välja mellan en lång rad hotell i stadens centrum. De flesta ligger innanför eller strax utanför de många kanaler som staden är känd för.

Kultur och sevärdheter

Jodå. Visst finns här tulpaner, när den säsongen kommer. Och visst kan du komma över ett par träskor, dricka genever och spana in husbåtar, om du har lust. Men Amsterdam är också en stad för caféer, konst och klubbliv. Rembrandt och van Gogh är rikt representerade på stadens museer, Heinekenbryggeriet är öppet för besök och Anne Franks hus är ett gripande minnesmärke du inte får missa under din resa till Holland.

Att ta sig runt i Holland

Det smidigaste sättet att ta sig från flygplatsen till Amsterdams centrum är med tåg. Tågen går från Amsterdam Airport Schiphol en gång i kvarten och resan tar ca 20 minuter. Du kan förstås också välja att resa med taxi men beroende på trafiken kan det ta längre tid. Bland de trevligaste sätten att ta sig runt i Amsterdam på är att cykla sig fram i en trampbåt genom kanalerna. Från vattnet får du en härlig vy över stadsbilden, den vackra arkitekturen och broar som ofta dignar av blomsterprakt. Det finns också många charmiga cykelleder att följa om du hellre trampar på land. Holland är ett flackt land som lämpar sig väl för cykelturer.
Hitta ditt hotell

SÖK DIN RESA TILL Nederländerna

Resor till Nederländerna

Fler resmål i Nederländerna
Amsterdam
Med Ving kan du resa till Amsterdam när du vill och vara borta så länge du vill. Välj mellan ett fyrtiotal hotell från budget till lyx.

Keukenhof i Amsterdam

Frossa i Amsterdam

Följ med vår reseexpert Sarah till Amsterdam och frossa i allt vad staden har att erbjuda gällande mat, tulpaner och upplevelser.