Maldivernas öar

Hitta din egen paradisö på Maldiverna

När du reser med Ving till Maldiverna kan du välja mellan en rad olika öar. Allt från små avskilda och romantiska till större och familjevänliga. Vi hjälper dig att välja rätt!
Kuredu Island Resort & Spa

Kuredu Island Resort & Spa

Kuredu är en relativt stor ö, det tar bara ca 45 minuter att gå runt hela ön. Här finns hela 383 rum i nio olika rumstyper. Detta resmål passar perfekt för familjer och dig som vill ha många aktiviteter att välja mellan. Här finns bland annat gym, spa, tennisbana, bordtennis, diskotek, en liten golfbana, bordtennis samt ett stort urval av olika vattensporter.

$Läs mer och boka

Constance Moofushi Maldives

Constance Moofushi Maldives

En härlig ö med fantastiskt bra All Inclusive. Ön är liten, man går runt den på ca 15 minuter. Här finns totalt 110 rum varav de flesta är water villas.

$Läs mer och boka

Komandoo Island Resort & Spa

Komandoo Island Resort & Spa

Komandoo är en liten ö med bara 65 rum och en åldersgräns på 18 år. Ön passar perfekt för en romantisk semester i en lugn, avkopplande och paradisisk miljö. Komandoo går att kombinera med systerhotellet Kuredu, det tar inte mer än ca en halvtimme med båt mellan öarna.

$Läs mer och boka

Sun Island Resort

Villa Park Sun Island

Tycker du om mycket aktiviteter så är detta ön för dig. Här finns hela sju restauranger och du kan även välja till all inclusive. Ön ligger 110 km från Male flygplats i South Ari Atoll. Ön är hela 1,6 km lång och 440 meter bred. Passar för både familjer och par.

$Läs mer och boka

Upplev paradiset på jorden

Res till Maldiverna med Ving

Res till Maldiverna

Kristallklart vatten, kritvita stränder, tropiskt klimat och exotiskt djurliv – allt detta och mycket mer hittar du på Maldiverna!

Kristallklart vatten, kritvita stränder och exotiskt djurliv