Hotell (32)

Resor till Lettland

Du kan resa till Lettland och huvudstaden Riga och på en dryg timme, perfekt för en weekend fylld av god mat och spännande upptäckter.
Om du bokar en resa till Lettland kan du se fram mot Riga. Detta är landets huvudstad, och ett spännande skyltfönster för landets varierade historia och kultur. Här finns också gott om trendiga restauranger, spännande butiker och välordnade museer, allt till mycket rimliga priser. I Gamla stan ligger allt inom bekvämt promenadavstånd, Domkyrkan, Svenskporten och Rådhusplatsen. Strax utanför väntar marknaden och de grönskande parker som kantar den gamla vallgraven. Under en dag hinner du se, och kanske köpa, mycket utan att behöva stressa mellan sevärdheterna, och överallt finns trevliga caféer och barer där du kan slå dig ner och vila benen.

Vings Lettland

Om du bokar någon av Vings resor till Lettland kan du själv välja när du ska resa och hur länge du vill vara borta. En kort weekend, några extra dagar, eller kanske en hel vecka, det bestämmer du själv. Väl på plats kan du välja bland ett stort antal hotell, alla med gångavstånd in till centrum.
Hitta ditt hotell

SÖK DIN RESA TILL Lettland

Resor till Lettland

Fler resmål i Lettland
Riga
Riga är en modern storstad som samtidigt bär på en lång historia. Den korta flygtiden gör Riga till ett perfekt resmål för en weekend.