Familjehotell med aktiviteter för alla

SunConnect Resorts passar dig som vill ha en riktigt bekväm semester fylld med roliga aktiviteter för hela familjen. I barnklubben hittar barnen snabbt nya kompisar,Läs mer detsamma gäller för ungdomar i Teen Lounge.

Rummen och poolerna är anpassade för familjer och från morgon till kväll arrangeras en mängd aktiviteter för alla åldrar. På flera SunConnect Resorts finns också gott om träningsmöjligheter. Grundtanken med SunConnect är att underlätta för familjer att få tid till att vara tillsammans.

våra SunConnect RESORTS

Dölj

Alltid på SunConnect Resorts

  • Familjevänligt boende
  • Barnvänliga pooler
  • Barnklubb
  • Lollo & Bernie på utvalda hotell
  • Teen Lounge
  • Gratis WiFi på hela hotellet
  • Aktiviteter och underhållning
SunConnect Resorts passar dig som vill ha en riktigt bekväm semester

NYHETER

Tre nya SunConnect Resorts!

Nyhet! Tre nya SunConnect Resorts!

I sommar öppnar vi två nya SunConnect Resorts. SunConnect Rising Star på Cypern har ett perfekt läge vid stranden, här träffar du också Vings populära maskotar Lollo & Bernie. SunConnect Cyprotel Faliraki på Rhodos är ett familjevänligt hotell med egen vattenpark. I vinter är det dags för SunConnect Fuerteventura Princess att slå upp dörrarna. Här finns både barnklubb, två poolområden och spa.

Nyhet! Paxa ditt favoritrum

Nyhet! Paxa ditt favoritrum

Hur vill du bo på semestern? I ett rum så nära poolen som möjligt? Eller kanske lite avsides, för maximal lugn och ro? Nu har du möjligheten att förboka ditt rumsnummer på utvalda SunConnect Resorts. På så sätt kan du vara säker att få ett rum som passar just dig på semestern.

Nyhet #NOPLACEFORPLASTIC

Vårt mål är att under 2019 ta bort 70 miljoner engångsartiklar i plast från våra kontor, egna koncepthotell och flyg (Thomas Cook Airlines).

UPPTÄCK MER AV SUNCONNECT RESORTS

VÅRA SUNCONNECT RESORTS

Stockholm-Arlanda, 2 vuxna, 1 vecka
Filtrera
0 av 0 hotell
Filtrera
Hotellstandard
Gästbetyg
 
3,0
5,0
Avstånd till närmaste centrum
 
25 m
> 10 000 m
Avstånd till strand
 
25 m
> 10 000 m
Ungefärlig transfertid
 
0.5 tim
4.5 tim