Pool & strand på Cook's Club

Navet i Cook's Club är poolområdet, där du kan koppla av i en solstol eller ta ett svalkande dopp i poolen. Utvalda DJs spelar allt från avkopplande toner till den senaste klubbmusiken från morgon till kväll. Föredrar du sand mellan tårna och salta havsbad är det aldrig långt till närmaste strand. Och badhandduken, den kan du låna av oss.
Avkopplande badliv på Cook's Club

Avkopplande badliv på Cook's Club

  • Stora pooler
  • Pool- och strandbadlakan ingår
  • Gott om solstolar
  • Utvalda DJs spelar sköna beats
  • Captain Cook Bar

BADLIVET PÅ COOK'S CLUB

DJ vid poolen

DJ vid poolen

Vid poolområdet kan du lyssna på utvalda DJs som spelar sommarens senaste musik, samtidigt som du njuter av solen i en solstol.

Glöm det där med att fylla resväskan med pool- och strandbadlakan åt hela familjen. På Sunwing Family Resorts får alla varsin handduk i härlig frotté. Vill du ha en ny, byter du bara ut den gamla kostnadsfritt.

Uppvärmda pooler

Uppvärmda pooler

Inte förtjust i kalla pooler? Inte vi heller. Våra uppvärmda pooler har den perfekta temperaturen hela dagen.

Poolområdet

Poolområdet

Vi vet hur viktigt poolområdet är för semestern. Därför har vi fokuserat på att göra våra riktigt bra. Gott om solstolar, Captain Cook Bar och DJs som spelar sköna beats är bara några av detaljerna som du kommer att älska med Cook's Club.

Nära till havet

Nära till havet

Alla våra Cook's Club ligger nära stranden så att du och dina vänner enkelt kan ta ett dopp i havet. Vissa av hotellen har Beach Bars, och Cook's Club Adakoy har en egen, privat del av stranden. Perfekt, eller hur?

Pool- och strandbadlakan ingår

Pool- och strandbadlakan ingår

När du bor på Cook's Club behöver du inte fylla resväskan med handdukar när du packar. Här ingår pool- och strandbadlakan, det enda du behöver göra är att hämta ut dem med ditt handdukskort.

MER OM COOK'S CLUB

Utomhusbio

Utomhusbio

Tillbringa kvällen under stjärnorna och se på episka filmer. På utvalda Cook's Club, en gång i veckan (eller mer, beroende på destination) hittar du en utomhusbiograf vid poolområdet.

Laddningsstationer

Laddningsstationer

Börjar batteriet att ta slut? Du behöver inte gå till rummet för att ladda, i Captain Cook Bar hittar du flera laddningsstationer.

UPPTÄCK MER AV COOK'S CLUB