Se hotell (32)
  • Passar för träning

Resor till Rethymnon

Rethymnon är mycket charmigt och typiskt grekiskt, med en tolv kilometer lång strand som sträcker sig längs med hela staden.
Rethymnon är en mellanstor grekisk stad, med vackert läge på en udde på norra kusten. Att så många av Vings gäster valt att resa just hit beror inte minst på den fantastiska stranden, som börjar mitt inne i stan och sträcker sig österut - lång, bred och välskött. Strandpromenaden med sina många trevliga restauranger och uteserveringar är populär hos både turister och lokalbefolkning. Visst finns det gott om turister, speciellt under högsäsong, men Rethymnon är också en helt vanlig grekisk stad, med lång historia och ett rikt vardagsliv med gott om butiker och affärer för den som vill ägna en stund åt shopping på semestern. Under sommaren stängs vissa vägar av för biltrafik och blir i stället gågator som sjuder av liv.

En stad med lång historia

Rethymnons gamla stadsdelar är en blandning av venetiansk, turkisk och grekisk arkitektur, och det är här många lokalinvånare bor. Varma kvällar sitter damerna i de smala gränderna med sina traditionella handarbeten medan männen trängs på kvarterets kafenion. Längst ute i den gamla stadsdelen ligger Fortezzan, det imponerande venetianska fortet från 1500-talet. Rethymnons centrala läge gör också att staden är en bra utgångspunkt för att ta sig runt och upptäcka resten av Kreta.

Bo nära stranden i Rethymnon

Boka din resa hos Ving så kan du välja mellan ett par dussin hotell, nära stranden och med eller utan All Inclusive, allt för att du ska få den resa du längtar efter. Vill du helst bo i lägenhet på semestern kan du göra det, och vill du skämma bort dig själv på ett hotell med spa kan du göra det. Hos Ving hittar du alltifrån enkla hotell till lyxhotell, så du kan alltid hitta ett som passar både dina önskemål och din plånbok.
Bra att veta
  • Prisvärt boende
  • Strandnära hotell
  • All Inclusive
  • Bra shopping
  • Restauranger och nattliv
  • Kilometerlånga stränder

Våra kunder om Rethymnon

SÖK DIN RESA TILL Rethymnon

Erbjudanden till Rethymnon